"All For Nails" Nagelstudio & Opleidingen


Rucphensebaan 40 4714 RE Sprundel
00-31-6-54222511 Klik om te bellen

Over "All For Nails" Nagelstudio & Opleidingen

Bij "All For Nails" Nagelstudio & Opleidingen kunt u terecht voor diverse opleidingen om een goede nagelstyliste te worden. Van basis, gevorderden tot master trainingen, diverse design workshops en anatomie van de nail unit lessen.
Tevens werken wij in onze nagelstudio en geven wij opleidingen met de professionele nagelproducten van DNA (Dutch Nail Artist), Famous Names, IBX System en Korneliya Nailart & Designs Products.


Naast onze opleidingen tot nagelstyliste kunt u bij ons ook terecht voor IBX, IBX Boost & MinX Coat trainingen. IBX beschermt, herstelt en versterkt de natuurlijke nagels. Niets is belangrijker dan uw natuurlijke nagels. IBX Boost & MinX Coat; heeft u slappe en/of dunne nagels dan is IBX Boost de oplossing. Bij verticale en/of horizontale scheuren in uw natuurlijke nagels en/of als versteviging van uw natuurlijke nagels, dan kunnen wij u helpen d.m.v. een MinX Coat i.c.m. IBX Boost behandeling.

In onze groothandel denken wij alleen aan kwalitatieve producten en materialen. Wij zijn dan ook zeer trots dat wij DNA, Famous Names, Gorge Nails, Korneliya nailart, Moyra en Barbicide in ons assortiment hebben.
Kom een keertje langs om een kijkje te nemen in zowel onze groothandel als in onze nagelstudio. Ook voor informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

www.all-for-nails / info@all-for-nails.nl

Foto's

"All For Nails" Nagelstudio & Opleidingen in het kort

Soort opleidingen

Avondopleidingen
Dagopleidingen
Deeltijd
Training
Trainingen
Voltijd
Volwassenenopleiding

Opleidingsniveaus

Basisonderwijs
Divers
Mbo

Vakgebieden

Beroepsopleiding
Lerarenopleidingen
Nagelstyliste Opleiding

Onze locatie

"All For Nails" Nagelstudio & Opleidingen


Rucphensebaan 40 4714 RE Sprundel
00-31-6-54222511 Klik om te bellen