Art and the City


Krelis Louwenstraat 1 C19 1055 KA Amsterdam
020 362 9501 Klik om te bellen

Innovatieve Techniek & Creativiteit
Trainers uit de Praktijk
Maatwerk en Flexibiliteit

Over Art and the City

Art and the City is dé plek waar creativiteit en techniek samenkomen. Wij bieden uitgebreide vakopleidingen en cursussen op het gebied van grafische vormgeving, conceptontwikkeling, UI/UX design en meer. Onze missie is om jouw creatieve talenten te ontplooien en je te helpen het maximale uit je vaardigheden te halen.

De Oorsprong van Art and the City

Art and the City is ontstaan uit een passie voor kunst en design, gecombineerd met de behoefte om de nieuwste technologieën te integreren in creatieve opleidingen. Onze oprichters, zelf ervaren designers en kunstenaars, zagen de noodzaak voor een opleidingsinstituut dat verder gaat dan traditionele kunsteducatie. Sinds onze oprichting hebben we honderden studenten geholpen om hun creatieve dromen te verwezenlijken en een succesvolle carrière in de creatieve sector op te bouwen.

Wat Biedt Art and the City?

Bij Art and the City kun je terecht voor een breed scala aan opleidingen en cursussen. Of je nu een beginner bent die de basisprincipes wil leren of een ervaren professional die zijn vaardigheden wil aanscherpen, wij hebben de juiste training voor jou. Ons aanbod omvat:

**Vakopleidingen**: Diepgaande programma's in grafische vormgeving, conceptontwikkeling, en UI/UX design.
**Gespecialiseerde Cursussen**: Korte, intensieve cursussen gericht op specifieke vaardigheden en software zoals Adobe en AI.
**Incompany Training**: Maatwerkopleidingen voor bedrijven om teams up-to-date te houden met de nieuwste ontwerptechnieken.

Wat Maakt Art and the City Uniek?

1. Innovatieve Integratie van Techniek en Creativiteit: Onze opleidingen combineren artistieke disciplines met moderne technologieën, waardoor je zowel je creatieve als technische vaardigheden ontwikkelt.

2. Praktijkgerichte Training door Professionals: Onze trainers zijn actieve professionals uit de creatieve industrie. Ze brengen hun ervaring en kennis direct de klas in, wat zorgt voor een realistische en relevante leerervaring.

3. Maatwerk en Flexibiliteit: We begrijpen dat elke student en elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte cursussen en trainingen die perfect aansluiten op jouw specifieke doelen en wensen.

Waarom Kiezen voor Art and the City?

Bij Art and the City draait alles om jouw creatieve groei en succes. Wij geloven dat creativiteit niet geleerd kan worden in een standaard cursus. Onze persoonlijke benadering, gecombineerd met onze uitgebreide kennis van de industrie, zorgt ervoor dat jij de beste versie van jezelf wordt. Of je nu je vaardigheden wilt verbeteren, een carrièreswitch wilt maken of je team wilt trainen, bij Art and the City vind je de structuur en ondersteuning die je nodig hebt.

Ontwikkel je creativiteit met Art and the City en geef je carrière een vliegende start. Download onze gratis studiegids of plan een gratis adviesgesprek om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen je doelen te bereiken.

Ontwikkel je creativiteit met innovatieve opleidingen, praktijkgerichte training en op maat gemaakte cursussen

Foto's

Opleidingen grafische vormgeving

Certificeringen

NRTO keurmerk

Artikelen

Creativiteit ontwikkeling bij onze cursus

Creativiteit bij ons opleidingsinstituut Bij ons opleidingsinstituut begint je creatieve opleiding. Of je nu geïnteresseerd bent in een opleiding grafische vormgeving, een cursus grafische vormgeving,...

Onze locatie

Art and the City


Krelis Louwenstraat 1 C19 1055 KA Amsterdam
020 362 9501 Klik om te bellen