Artikelen over opleidingen

Goede begeleiding draagt het meest bij aan de tevredenheid van ouders.

Op basis van de tevredenheidspeilingen die in 2009 onder ruim 50.000 ouders zijn afgenomen heeft Scholen met Succes een analytisch model ontwikkeld. Dat model geeft aan welke 10 (van de totaal 37) factoren, in onderlinge samenhang, het meest van invloed zijn op de algemene tevredenheid van ouders.

Lees meer >>

Op 1 juli 2010

Verlangen

Verlangen, is er een mooier thema dan verlangen? Wat je als mens toch allemaal verlangt: geborgenheid, gezondheid, spiritualiteit, vriendschap, een boeiende baan, goeie seks, innerlijke rust, dat liefde sterker is dan alle geweld. Ik beperk me even tot immateriële verlangens. In het besef dat ieder zo zijn eigen prioriteiten stelt. Elk interview wat ook maar iets voorstelt, raakt aan die ...

Lees meer >>

Op 11 juni 2010

Inleiding in het Moderne Standaardarabisch

Ongeveer 300 miljoen mensen van Marokko tot Irak spreken een vorm van Arabisch. Deze mensen hebben het Arabische schrift gemeenschappelijk. Hun gesproken taal kent veel varianten, dialecten, die van oost naar west sterk van elkaar verschillen.

Lees meer >>

Op 24 september 2009

Tips voor effectief e-mail management

Dit artikel biedt u een aantal praktische, snel toe te passen tips voor effectief e-mail management. Deze tips zijn gebaseerd op de principes van efficiënt werken, die Missing Link in haar trainingen hanteert en worden dagelijks met succes door onze cursisten toegepast en getoetst aan de weerbarstige praktijk. Het consequent toepassen van deze tips vraagt echter wel een verandering van ...

Lees meer >>

Op 29 mei 2009

Iedereen doet aan overspel

Wist u dat 35% van de getrouwde vrouwen vreemdgaat? Bij mannen is dit 47%. Althans in Amerika. U doet vast ook aan overspel.

Lees meer >>

Op 20 mei 2009