sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Artikelen over opleidingen

Inleiding in het Moderne Standaardarabisch

Ongeveer 300 miljoen mensen van Marokko tot Irak spreken een vorm van Arabisch. Deze mensen hebben het Arabische schrift gemeenschappelijk. Hun gesproken taal kent veel varianten, dialecten, die van oost naar west sterk van elkaar verschillen.

Lees meer >>

Op 24 september 2009

Tips voor effectief e-mail management

Dit artikel biedt u een aantal praktische, snel toe te passen tips voor effectief e-mail management. Deze tips zijn gebaseerd op de principes van efficiënt werken, die Missing Link in haar trainingen hanteert en worden dagelijks met succes door onze cursisten toegepast en getoetst aan de weerbarstige praktijk. Het consequent toepassen van deze tips vraagt echter wel een verandering van ...

Lees meer >>

Op 29 mei 2009

Iedereen doet aan overspel

Wist u dat 35% van de getrouwde vrouwen vreemdgaat? Bij mannen is dit 47%. Althans in Amerika. U doet vast ook aan overspel.

Lees meer >>

Op 20 mei 2009

veel gestelde vragen over assertiviteit beantwoord door Hans Dalhuijsen

In telefoongesprekken worden mij nogal eens de volgende vragen voorgelegd: - Wat is assertiviteit? - Hoe kun je niet assertief gedrag opmerken? - Hoe ontstaat niet assertief gedrag? - Wat merk je zelf van niet assertief gedrag? - Is niet assertief gedrag verkeerd? - Is niet assertief zijn erg? - Heeft niet assertief gedrag ook voordelen? - Hoe houd je niet assertief gedrag in stand? - ...

Lees meer >>

Op 13 februari 2009

Valse vrienden in het Duits

Je noemt ze “valse vrienden” – woorden in twee verschillende talen, die heel erg op elkaar lijken, maar toch niet hetzelfde betekenen. Hoe meer twee talen met elkaar verwant zijn, hoe meer valse vrienden er zijn.

Lees meer >>

Op 9 februari 2009