Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen over opleidingen

Goed voor de dag komen in het Frans

Je hebt soms contact met Franstalige collega’s of klanten uit België, Frankrijk, Zwitserland. Je manager reist wel eens naar Frankrijk voor een bespreking of relaties komen bij jullie op kantoor. Afspraken plannen, bezoek ontvangen, een zakenreis boeken, hoe doe je dat in correct Frans?

Lees meer >>

Op 9 februari 2009

Taaltips & trucs: internationaal telefoneren

Kirsten werkt voor een internationale organisatie. Haar manager reist veel naar het buitenland voor vergaderingen, congressen en afspraken met belangrijke zakelijke relaties. Volgende week vertrekt haar manager weer voor een aantal dagen naar belangrijke klanten in Europa en Azië.

Lees meer >>

Op 9 februari 2009

Oplossingsgericht werken

Oplossingsgericht werken is een krachtige, positieve methode om veranderingen bij mensen, teams en organisaties te bewerkstelligen. Het is een in de praktijk bewezen methode die werkt!

Lees meer >>

Op 5 februari 2009