ILC geeft persoonlijke aandacht en is betrokken.

"De eerste keer dat ik bij in Vlijmen was, voelde ik meteen een klik. Het is een fantastisch mooi bedrijf met een rijk verleden en al ruim 30 jaar een begrip op het gebied van taal- en cultuurtrainingen”. Wij werken met ervaren native trainers en de sfeer is er gezellig en ontspannen. Het vraaggestuurde karakter van de trainingen hoort bij de geest van deze tijd. Ontspannen met een trainer individueel een aantal uren per week of per dag besteden aan een taal die geleerd moet worden. We nemen onze cursisten aan de hand mee en voordat zij het zich realiseren spreken ze met hun trainer de doeltaal tijdens een kop koffie in ons gezellige Grand Café. Of tijdens de lunch aan onze stamtafel.

Lees de referenties: “Dit taleninstituut voelt als een warm bad met veel persoonlijke aandacht en betrokkenheid” en:” Op maat gemaakt, met een goede daad. Bedankt voor de fantastische lessen”.

“Ik zie kansen voor ons die nog onbenut zijn gebleven en daarnaast is het belangrijk dat we ons onderscheidende vermogen steeds weer opnieuw voor het voetlicht brengen. De persoonlijke- en vooral flexibele aanpak van onze maatwerk taaltrainingen blijft voor ons een belangrijk onderscheidend vermogen", aldus Lineke Slagter, directeur.

Op March 5, 2021