Augere BV


Beeckendael 69 5221 PM ‘s-Hertogenbosch
073 656 7107 Klik om te bellen

Over Augere BV

Augere helpt organisaties door coaching en training hun professionals een groeisprong te laten maken in hun persoonlijk functioneren. Augere coacht en traint zowel jonge talenten als ervaren managers. En Augere versterkt individuen én teams.

Augere gelooft dat iedereen getalenteerd is. Echter niet iedereen kent zijn talenten of maakt er optimaal gebruik van. En dat is jammer. Want talent en passie zorgen voor plezier en resultaat.

Trainers en coaches van Augere helpen individuen en teams contact te maken met verborgen talenten, hun missie en doelen helder te benoemen, hun belemmerende gedachten te begrijpen en te herzien, en zelf verantwoordelijkheid te nemen voor het halen van hun beoogde resultaten.

Werkwijze

Eigenaar en oprichtster Annemie van den Boomen werkt nauw samen met diverse kwaliteitspartners en heeft ruim twintig jaar ervaring in het trainen en coachen van professionals.

De aanpak is persoonlijk. Augere komt dichtbij: open, eerlijk en confronterend. En daarmee wordt iets in beweging gezet. Veelal leidt de interventie van Augere tot een persoonlijke doorbraak. Hoe meer Augere wordt toegelaten tot de innerlijke zielenroerselen, des te sterker het resultaat zal zijn.

Augere brengt je verder door dichtbij te komen.

Augere BV in het kort

Soort opleidingen

Volwassenenopleiding

Vakgebieden

Leiderschapsontwikkeling
Persoonlijke effectiviteit en Communicatie

Onze locatie

Augere BV


Beeckendael 69 5221 PM ‘s-Hertogenbosch
073 656 7107 Klik om te bellen