Baay Dutch language courses


Wijnhaven 36 3011 WS Rotterdam
06 19870786 Klik om te bellen

Over Baay Dutch language courses

Wat is Baay Dutch Language courses?
Baay Dutch Language courses is een in Rotterdam gevestigd taleninstituut. Bij ons kun je verschillende cursussen volgen met als doel het beter leren beheersen van de Nederlandse taal. Je kunt hier op verschillende niveaus cursussen volgen; of je nou volkomen onbekend met de taal bent of je taalkennis slechts wilt bijspijkeren. Het is zowel mogelijk om onze cursussen face-to-face als online te volgen. Er is altijd een manier te vinden die goed bij jou, jouw taalniveau en jouw wensen past!

Waarin is Baay Dutch Language courses in gespecialiseerd?
Baay Dutch Language courses is gespecialiseerd in het geven van diverse Nederlandse cursussen. Door onze kundige docenten en professionele aanpak kunnen wij zowel particulieren als bedrijven helpen. Onze cursussen kunnen op elk niveau gegeven worden, zodat deze perfect aansluiten op de lesbehoefte. Of je nou je gehele team een bijspijkercursus wilt geven of voor een expat student privélessen wilt regelen, bij ons kan het allemaal.

Waarvoor kan je bij Baay Dutch Language courses terecht?
Bij Baay Dutch Language courses kun je terecht voor vier verschillende cursussen:

  • Groepscursus: Deze cursus is overdag en ‘s avonds te volgen. Hierbij werk je samen met andere internationale cursisten. Door de mix van theorie en field trips wordt het erg leuk om de Nederlandse taal onder de knie te krijgen.
  • In-Company cursus: Deze cursus legt de focus op het bedrijfsleven en de zakelijke markt. Wij verzorgen hierbij lessen Nederlands, waarin je jouw collega`s beter leert kennen en de verschillen tussen culturen leert begrijpen.
  • Privécursus: Mochten groepslessen niet de voorkeur hebben, dan is een privéles een goed alternatief. Deze lessen worden op maat gemaakt. Ze zijn dus precies samengesteld op een manier die bij jou past, gaan snel door de onderdelen heen die je al beheerst en besteden extra aandacht aan voor jou lastigere onderdelen. Hiermee kun je de beste resultaten behalen.
  • Intensieve cursus: Voor klanten die onze lessen graag in een snel tempo willen volgen, hebben we onze achtdaagse cursus ontwikkeld. In deze 8 dagen word je ondergedompeld in de Nederlandse taal, waardoor je snel een taalniveau stijgt en direct over een goede basis beschikt.

Deze cursussen worden zowel online als op locatie gegeven. Het ligt aan de klant wat het fijnste is. Door ons brede assortiment is er voor elke klant een geschikte cursus. Het doel is om na elke cursus tevreden klanten te hebben die de taal beheersen.

Waarom kies je voor Baay Dutch Language courses?
Door ons op maat gemaakte assortiment kunnen wij iedereen helpen die hun kennis van de Nederlandse taal wil verbeteren. Wij zorgen ervoor dat iedereen goed begeleid wordt tijdens de lessen en de stof op eigen wijze tot zich kan nemen. Wij vinden het erg belangrijk dat elke cursist aan bod komt en de aandacht krijgt die hij nodig heeft. Binnen ons assortiment is er altijd voor iedereen een cursus die bij diegene past. Heb je interesse in onze diensten? Neem dan een kijkje op onze website en meld je aan.

Everyone smiles in the same language

Foto's

Baay Dutch language courses in het kort

Soort opleidingen

Taalcursussen

Opleidingsniveaus

CEF Niveau: Beginners, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Dutch for expats
Groepscursus Nederlands Rotterdam
Nederlandse les incompany
Zakelijke taaltrainingen

Vakgebieden

Talenonderwijs

Certificeringen

CRKBO geregistreerde instelling

Team

Onze locatie

Logo Baay Dutch language courses

Baay Dutch language courses

Baay Dutch language courses


Wijnhaven 36 3011 WS Rotterdam
06 19870786 Klik om te bellen