BBdB Bureau Bert den Boer


Voorstraat 125 3311 EN Dordrecht
0628430164 Klik om te bellen

Over BBdB Bureau Bert den Boer

BBdB, het bureau van socioloog en procesbegeleider Bert den Boer, richt zich op organisatieontwikkeling en individuele professionele ontwikkeling, veelal via teambegeleidingsactiviteiten die in samenspraak met de opdrachtgever tot stand komen.

Naast zijn advies- en trainingswerk is Bert eigenaar van een unieke sfeervolle trainings- c.q. vergaderlocatie in het hart van de historische binnenstad van Dordrecht: Voorstraat 125. Deze locatie is te huur.

Teamtrainingen en individuele coaching zijn kernactiviteiten en worden voor organisaties in uiteenlopende domeinen uitgevoerd: (semi-)overheid; denk aan gemeenten, sociale dienst, industriële bedrijven zoals Royal IHC, zorg, bv. het boek Heeft u nog vragen? over de patient als partner in opdracht van het AS-ziekenhuis Drechtsteden. 
Gepubliceerde boeken: Echt Contact - Hoe zorg je ervoor dat het klikt? en Jij ook altijd!.

Ook presenteert Bert het interview programma Dordtse dialogen, alle afleveringen zijn te vinden op You Tube/Dordtse dialogen. Regelmatig wordt hij gevraagd als dagvoorzitter of als presentator die de avond sfeervol laat verlopen.

Foto's

BBdB Bureau Bert den Boer in het kort

Opleidingsniveaus

HBO
MBO
WO

Vakgebieden

Persoonlijke ontwikkeling

Artikelen

Verlangen

Verlangen, is er een mooier thema dan verlangen? Wat je als mens toch allemaal verlangt: geborgenheid, gezondheid, spiritualiteit, vriendschap, een boeiende baan, goeie seks, innerlijke rust, dat li...

Onze locatie

BBdB Bureau Bert den Boer


Voorstraat 125 3311 EN Dordrecht
0628430164 Klik om te bellen