sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
 • Plein 2a
  2471 AN Zwammerdam
 • 085 060 1566

HR-ICT

HR-ICT biedt al jarenlang cursussen en dienstverlening op het gebied van ICT.

Specialisatie en kwaliteit

Wij kiezen voor specialisatie en kwaliteit daarom biedt HR-ICT bewust een bepert aantal cursussen en trainingen aan zoals Excel, Project, Word, Outlook en PowerPoint.

De klant centraal.

Ons motto is leren wat je nodig hebt.
Daarom hanteren wij geen standaard cursusprogramma, maar luisteren we eerst naar wat de deellnemers nodig hebben voor hun werkzaamheden.

HR-ICT gaat voor specialistisch maatwerk en voor persoonlijke aandacht. We geven daarom onze klassikale trainingen (open inschrijving) in kleine groepen van maximaal 6 deelnemers.

Klassikale Excel cursus (Open inschrijving)

Klassikale Excel cursussen geven wij inmiddels in Rotterdam, Den Haag, Leiden, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Utrecht en Arnhem. Zoekt u naar een cursus in een andere stad, dan plannen wij deze gewoon voor u in.

In house Excel trainingen.

Wij worden door bedrijven uit heel Nederland benaderd voor incompany Excel trainingen. Deze trainingen geven wij op maat tegen marktconforme tarieven. Aan de hand van een intakelijst stellen wij samen met de opdrachtgever een cursusprogramma samen. Twijfelt u over het kennisniveau van de deelnemers, dan is er een instaptoets beschikbaar. Met deze toets kunnen we de Excel vaardigheden inschatten en kunnen we assisteren bij het samenstellen van de groepen.

Excel trainingen

Excel trainingen kunnen worden verzorgd van beginners niveau tot cursussen op ver-gevorderd niveau. Op onze website (zie link rechts onder onze bedrijfsgegevens) staan diverse mogelijke lesprogramma's  gepubliceerd. Uiteraard kunnen we deze op maat aanpassen.

Tot 1 jaar lang garantie en nazorg

HR-ICT staat ook na afloop van de training voor de deelnemers klaar.
Deelnemers aan de basiscursus Excel en de basiscursus Word kunnen een jaar lang vragen stellen over de behandelde onderwerpen.
Voor de andere cursussen geldt een periode van 6 weken.

Samenwerking

HR-ICT werkt samen met gemotiveerde en gespecialiseerde ZZP-ers. Dit maakt de organisatie flexibel en slagvaardig. Hierdoor hebben wij korte wachttijden.HR-ICT in het kort

Opleidingsniveaus

 • HBO
 • MBO

Vakgebieden

 • Computers en ICT

Soort opleidingen

 • Avondopleidingen
 • bedrijfsopleidingen
 • Dagopleidingen
 • Trainingen