Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Burg.Mulderlaan 8
    7711 XA Nieuwleusen
  • 0529427087
  • Website

De Praktijktrainers

Steeds weer veranderende markten met nieuwe concurrenten, zorgen ervoor dat u altijd het uiterste uit uw bedrijf wilt halen. Eén van de manieren om dit te bereiken is investeren in uw medewerkers. De kwaliteit van uw medewerkers bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van uw onderneming. Goed opgeleide, gemotiveerde en zelfsturende medewerkers zijn het verschil tussen een gezond functionerend bedrijf en een bedrijf dat maar net zijn hoofd boven water kan houden.

Trainen bij Dé Praktijktrainers is professioneel getraind of begeleid worden in diverse disciplines. De trainingen worden praktijkgericht gegeven en volledig op uw bedrijf afgestemd. Plezier in de training staat voorop. Alle trainingen zijn interactief! Door middel van aantrekkelijke werkvormen wordt u actief betrokken bij het leerproces.

 

Alle trainingen zijn maatwerk! Op basis van een oriënterend intakegesprek worden wensen en behoeften geïnventariseerd. Met deze analyse als uitgangspunt ontvangt u een helder voorstel. Desgewenst wordt het gehele traject ondersteund door competentieontwikkeling. 

Competenties

 

Vanaf de start van onze onderneming (1996) houden wij ons bezig met competentieleren. Opleiden zoals opleiden bedoeld is. Het werken met competenties levert u vele voordelen. Als belangrijkste noemen we het hogere rendement dat u behaald uit een ontwikkeltraject. Daarnaast zijn ontwikkelde vaardigheden en gedragsveranderingen vaak blijvender. Tenslotte het voordeel dat er binnen de groepssessies meer aandacht is voor individuele groei. Periodieke coachmomenten bewaken hier de voortgang.

De methodiek is even simpel als doeltreffend. We helpen de deelnemers zich te ontwikkelen richting het gewenste competentieprofiel. Het monitoren van de voortgang verloopt geheel digitaal. Er zijn dus meer “contactmomenten” dan bij een traditionele training. Dat verhoogt de motivatie en dus het resultaat!

 

De uitkomsten kunt u ook nog eens moeiteloos integreren in uw functionerings –en of beoordelingssystematiek.Deze opleiding in het kort

Opleidingsniveaus

  • HBO
  • MBO

Vakgebieden

  • Economie, handel

Soort opleidingen

  • Avondopleidingen
  • Volwassenenopleiding