sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Zuidplein 36 - WTC
    1077 XV Amsterdam
  • 020 8208362

SignOn ICT Trainingen+

SignOn is al meer dan 13 jaar dè specialist voor betaalbare maatwerk cursussen en consultancy voor het bedrijfsleven en de overheid.
Met een team van 20 gecertificeerde en bevlogen trainers en consultants verzorgen wij graag uw (maatwerk en standaard) ICT cursussen . Wij stimuleren, inspireren en motiveren de cursisten om de software efficiënt en optimaal te gebruiken.

Onze kernwaarden zijn: servicegerichtheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. De medewerkers van SignOn brengen deze dagelijks met veel enthousiasme in de praktijk met alle contacten met onze klanten.

Cursuslocaties
Wij verzorgen uw trainingen en cursussen op uw bedrijfslocatie ( in-company) in heel Nederland of op één van onze moderne trainingslocaties in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Diverse cursusvormen
U hebt de keuze uit verschillende cursusvormen: individuele cursus of klassikale cursus. Het individuele startniveau van de deelnemer(s) en de toepasbaarheid binnen uw organisatie is het uitgangspunt.

Werkwijze
Wij hebben effectieve cursusmethodes ontwikkeld die zich in de praktijk hebben bewezen. Bestaande cursussen kunnen we aanpassen of combineren. Wij kunnen zelfs een compleet nieuwe cursus voor u ontwikkelen. Dat ligt helemaal aan de behoefte van uw organisatie.

Maatwerk en praktijkgericht
Maatwerk cursussen zijn bijzonder snel effectief, omdat wij alleen behandelen wat voor u relevant is. Wij behandelen bijvoorbeeld slechts een deel van een programma of specifieke combinaties. Er is in de cursussen altijd gelegenheid om het geleerde toe te spitsen op uw eigen werksituatie. U kunt bestanden, spreadsheets, sjablonen en andere voorbeelden uit de dagelijkse praktijk integreren in de cursus.

SignOn Diensten
Met een team van ICT consultants ontwikkelen wij voor u betaalbare Excel rapportagetools, Access Databases, PowerPoint presentaties, huisstijl-applicaties en Microsoft Office templates en macro's.

Unieke service van SignOn !
Nazorg is een belangrijk onderdeel van de service van SignOn. Wanneer u na afloop van de cursus nog vragen heeft, kunt u altijd direct contact opnemen met onze docent via e-mail naar support@signon.nl. U ontvangt direct antwoord met uitleg, telefonisch of per e-mail.

Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met de effectieve en praktijkgerichte ICT-cursussen van SignOn. Wij tonen u graag hoe u meer uit uw medewerkers en uw ICT kunt halen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gericht advies en trainingsvoorstel.

Met vriendelijke groeten en tot ziens !
SignOn ICT Trainingen & Diensten

Foto's van SignOn ICT Trainingen+SignOn ICT Trainingen+ in het kort

Opleidingsniveaus

  • HBO
  • MBO
  • WO

Vakgebieden

  • Computers en ICT
  • Talenonderwijs

Soort opleidingen

  • Maatwerktrainingen in-company