sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Stationsstraat 36B
    8331 GK Steenwijk
  • 0521523487

VIPD

Verkerk Interactive Performance Development (VIPD) is een internationale organisatie die zich richt op performance verbetering door middel van training, competentiemanagement, coaching en organisatiebegeleiding. In totaal kent VIPD zo’n 20 medewerkers. Het hoofdkantoor / trainingscentrum staat in Steenwijk (NL). Daarnaast zijn er twee vestigingen in België en Georgië. Het doel is altijd om strategisch beleid door te vertalen in zichtbaar gewenst menselijk gedrag, zodat de klant en/of de interne collega echte toegevoegde waarde beleeft en de organisatie daarmee haar missie maximaal exploiteert.

Met name van belang hierbij zijn:
1) betrokkenheid en acceptatie van medewerkers,
2) direct toepasbare vaardigheden,
3) opvolging in het kader van ‘meten is weten’,
gecombineerd met de positief confronterende begeleidingsstijl van VIPD.

Dit wordt vanuit de VIPD backoffice ondersteunt met innovatieve e-learningprogramma’s en een in eigen beheer ontwikkeld competentiemanagementsysteem, wat bij een aantal grote organisaties in Nederland en Georgië operationeel is.
Voor de diverse verantwoordelijkheidsniveaus in een organisatie heeft VIPD verschillende Business Development Coaches, die graag samen met u trendsettende oplossingen bespreken voor uw specifieke vraagstelling.
VIPD in het kort

Opleidingsniveaus

  • HBO
  • MBO

Vakgebieden

  • Zorg
  • zakelijke dienstverlening