Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Laan van Wateringse Veld 1257
    2548 BW Den Haag
  • 06-26144129

Vocal & Dance Academy

'Theater is het vertellen van het verhaal'

De Vocal & Dance Academy (VDA) is een driejarige, intensieve parttime theaterzangopleiding in Den Haag (vanaf 26 jaar). Wij zijn gespecialiseerd in performance, interpretatie en creatie. Naast de vaktechnische trainingen, krijgt iedereen zakelijke en mentale trainingen.

Het eerste jaar is het basisjaar, in het tweede jaar wordt de specialisatie gevormd en in het derde jaar studeer je af in je specialisatie. We werken doelgericht (wat je tijdens de opleiding formuleert). Op de VDA leer je jezelf in je unieke, grootste artistieke kracht zetten. Aan het einde van het derde jaar studeer je af met een eigen voorstelling.

De opleiding is gericht op het professionele vakgebied en neemt bij alle trainingen de professionele wereld als uitgangspunt. Er wordt getraind met behulp van docenten, die jarenlang op hoog niveau gewerkt hebben en dat nog steeds doen, en korte lijnen met het werkveld hebben, zodat er een reëel beeld van het werkveld ontstaat.

Elke leerling krijgt vanaf het 2e jaar een lesprogramma persoonlijk op haar/hem afgestemd, en daardoor maximale individuele aandacht. De lessen bestaan voornamelijk uit privélessen, aangevuld met groepslessen en workshops.

Kijk voor meer informatie op de website: www.vocalanddanceacademy.nlDeze opleiding in het kort

Opleidingsniveaus

  • HBO

Vakgebieden

  • Muziek, theater en beeldende kunsten

Soort opleidingen

  • Deeltijd
  • Volwassenenopleiding