sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Postbus 3081
    7500 DB Enschede
  • 053 7512000

Bonhoeffer College

Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap waar je terecht kunt voor alle vormen van voortgezet onderwijs. Praktijkonderwijs, vmbo, mavo, havo, vwo (atheneum én gymnasium) van hoge kwaliteit zijn verenigd in één school verdeeld over zes locaties. Hierdoor blijft onze school met ruim 4500 leerlingen overzichtelijk en kleinschalig en voelen leerlingen zich snel thuis.

Weet je dat meer dan de helft van alle leerlingen in het voortgezet onderwijs in Enschede op het Bonhoeffer College zit? Veel van hen blijven later in de stad wonen en werken.

Op het Bonhoeffer College werken we er samen aan om jou een geweldige schooltijd te bezorgen waarin je groeit. Zodat je weet wat je wilt, weet waar je goed in bent en weet welk verschil jij kunt maken. Dat maakt onze school bijzonder. 

We vatten dit samen met ons motto 'Bonhoeffer College verrijkt je toekomst.' Verrijk anderen door je talenten te geven. Ontwikkel, groei en verrijk jezelf als mens. Verrijk je omgeving en jezelf door samen te genieten van het resultaat. Al onze locaties werken hier op hun eigen manier aan. Er is dus wat te kiezen in Enschede.


Foto's van Bonhoeffer CollegeBonhoeffer College in het kort

Opleidingsniveaus

  • Voortgezet onderwijs

Soort opleidingen

  • Voltijd