sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Sickeszlaan 6
    6821 HW Arnhem
  • 026-3518216

Finestra Training & Coaching

Finestra Training & Coaching begeleidt mensen en organisaties bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat doen we door individuele coaching, teamontwikkeling en maatwerktrainingen op het gebied van bijvoorbeeld communicatie, leiderschap, veranderende organisaties, assertiviteit etc.

In onze coaching besteden wij aandacht aan alle aspecten van het mensenleven omdat die in onze visie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wij zijn geïnteresseerd in uw dromen en ambities, in uw drijfveren, in de dingen waaraan u waarde hecht en in de dingen die u het belangrijkst vindt in uw leven.

Finestra ontwikkelt trainingen op maat. Vertaalt naar uw situatie, wensen en het niveau van de deelnemers. Dat is de beste manier om al tijdens de training successen te creëren: mensen succesvol een nieuwe stap te laten zetten. Alleen zo bereikt u uw doelstelling. Zoals een beter bedrijfsresultaat, verbeterde dienstverlening of talent- en competentieontwikkeling van uw mensen.
We maken ook afspraken over de follow-up. Want hoe vaak zie je niet dat het effect van een training wegzakt omdat er geen aandacht wordt besteed aan het verankeren van de nieuwe de nieuwe vaardigheden.

We willen mensen uitdagen om creatief te denken en te experimenteren met andere, nieuwe werkwijzen en ze helpen bij hun ontwikkeling, op een positieve, confronterende manier. Door mensen te laten ervaren en hen bewust te laten worden van hun eigen kwaliteiten, normen en waarden, patronen en gewoontes zijn ze beter in staat keuzes te maken in gedrag en zodanig anders te handelen dat ze effectiever worden.

Foto's van Finestra Training & CoachingFinestra Training & Coaching in het kort

Opleidingsniveaus

  • HBO
  • MBO

Vakgebieden

  • Economie, recht en arbeid
  • Sociaal en pedagogisch