Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Fultsemaheerd 12E
    9736 CN Groningen
  • 050 8511742

Latitude opleidingen

Latitude opleidingen: instituut voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Opgericht in 2010 door Boudewijn Lemstra & Ineke Geertsema. 

Latitude opleidingen verzorgt opleidingen systemisch werken: familieopstellingen, organisatieopstellingen, structuuropstellingen, systemische NLP en TA.

Naast opleidingen bieden we:

  • workshops familieopstellingen, organisatieopstellingen, structuuropstellingen, transactionele analyse (TA)
  • in company workshops, zakelijke coaching  en advies voor bedrijven en ondernemingsraden
  • persoonlijke coaching, één-op-één familieopstellingen en begeleiding voor samengestelde gezinnen

Systemisch werken is van en voor iedereen. Dat is het uitgangspunt van Latitude opleidingen. Iedereen is welkom met zijn of haar eigen geschiedenis. NLP is een prachtige opstap, TA een mooie aanvulling.

We werken laagdrempelig met kleine groepen (ook in company) en scherpe prijzen, om het voor veel mensen mogelijk te maken om dit prachtige werk te leren kennen en/of te gebruiken.

Latitude opleidingen is aangesloten bij de Ethische code van Phoenix opleidingen, geaccrediteerd door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en door meerdere beroepsverenigingen zoals de NOBCO, SRVB, NBVH en de BAMw en lid van de NVNLP en de ABNLP. Al onze opleidingen zijn gecertificeerd.

Wij werken landelijk voor bedrijven, verzorgen opleidingen en workshops in Lemmer en coaching in Groningen. 

De kracht van dit werk, de helderheid, de diepgang en de oneindige mogelijkheden bij persoonlijke en organisatievragen blijven ons verrassen en stimuleren.