bit by bit Nederland B.V.


Amperestraat 4/C 4622 RE Bergen op Zoom
0113 231 055 Klik om te bellen

Over bit by bit Nederland B.V.

bit by bit focust met haar oplossingen op het effectiever en efficiënter werken van bedrijven en haar medewerkers.
Wij zijn sinds 1988 actief in het organiseren en verzorgen van softwaretrainingen, maatwerk software ontwikkeling & implementatie consultancy.
Wij investeren continu in kennis en technologie om uitstekende oplossingen en opleidingen aan onze klanten te kunnen bieden.

bit by bit organiseert softwareopleidingen voor de professionele eindgebruiker en ICT professionals. Vanuit onze vestigingen in Nederland en België opereren we, met een team van gedreven deskundigen op het scheidsvlak van business en IT-technologie.
We adviseren en ondersteunen o.a. HR- & IT afdelingen en businessmanagers, bij het opzetten van grote- en kleinschalige implementatie- en opleidingstrajecten.

Online opleidingen nemen nu een grootte vlucht. bit by bit is met haar platform "bitbybitacademy.com" een partner met veel ervaring.
Niet alleen in klassikale en online opleidingen maar ook de mix (Blend) van beiden tot aan pure self-paced e-learning!
Via ons online leerplatform "bitbybitacademy.com" bieden we een breed aanbod aan actuele online opleidingen aan.
Onze content wordt in eigen huis ontwikkelt, zowel voor onze standaard opleidingen als klant specifieke content. Ook voor uw eigen in-company LMS ontwikkelen en implementeren we content.

Wij helpen al meer dan 30 jaar onze klanten met maatwerk software oplossingen.
Van kleine snel op te leveren (Cloud-based) apps tot complete zeer complexe automatiseringsoplossingen ontwikkelen wij in-house onze oplossingen. Dat garandeert korte lijnen en voorkomt communicatie issues!
Zoekt u een oplossing voor een automatiseringsprobleem wat niet past binnen uw standaard software of heeft u een snelle oplossing nodig? We hebben een pragmatische maar zeer effectieve aanpak ontwikkeld die mee evolueert met de nieuwste technologische ontwikkelingen.
Uw oplossing wordt samen met u ontworpen en gebouwd op flexibele platformen met technologie die past binnen uw organisatie.
Onze oplossingen zijn pragmatisch, schaalbaar, kunnen mee evolueren met uw organisatie en voelen toch als een maatpak aan voor uw organisatie. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze aanpak, werkwijze en de technologieën die wij ondersteunen.

bit by bit Nederland B.V. in het kort

Soort opleidingen

Avondopleidingen
Bedrijfsopleidingen
Dagopleidingen
Opleidingen voor ouderen
Trainingen
Volwassenenopleiding

Opleidingsniveaus

Divers
Hbo
Mbo

Vakgebieden

Computers en ICT

Onze locatie

bit by bit Nederland B.V.


Amperestraat 4/C 4622 RE Bergen op Zoom
0113 231 055 Klik om te bellen