BLOM opleidingen


Adam Smithstraat 41 7559 SW Hengelo
074-3764044 Klik om te bellen

Over BLOM opleidingen

BLOM opleidingen is een van de grootste opleiders in Nederland op het gebied van intern transport. Dit doen we al meer dan 25 jaar met een goede reden. Waar we ooit zijn begonnen als organisatie die zich bezig hield met de in- en verkoop van heftrucks, zagen we al snel dat een goede opleiding voor heftruckchauffeurs van enorm belang is. Niet alleen om de veiligheid voor de chauffeur en in het magazijn te vergroten, maar ook om de productiviteit te verhogen en het aantal schades en ongelukken in magazijnen te verkleinen. Heftruckchauffeurs vormen een belangrijke schakel in intern transport. Focus op hun kennis en vaardigheden is daarmee een must.

 ONZE MISSIE

Om die reden maken wij als BLOM opleidingen ons sterk voor de chauffeurs intern transport. BLOM opleidingen heeft als missie om de intern transportwereld te verbeteren en de positie van de heftruckchauffeur te verheffen. Dit doen we met kwalitatief hoogwaardige opleidingen waarbij veel aandacht wordt besteed aan het aanleren van vaardigheden, het afleren van verkeerde gewoontes en het daadwerkelijk overdragen van kennis.

 ERVAREN EN VAKBEKWAME INSTRUCTEURS

Onze 14 instructeurs zijn vakspecialisten die jaarlijks ruim 18.000 cursisten opleiden. Hierdoor hebben onze instructeurs, naast veel ervaring, ook enorm veel eel kennis van verschillende soorten voertuigen, waardoor een instructeur van BLOM opleidingen uw organisatie altijd kan helpen

 

14 OPLEIDINGSLOCATIES IN NEDERLAND

BLOM opleidingen beschikt over 14 eigen opleidingslocaties door heel Nederland. Hierdoor is een BLOM-opleiding altijd dichtbij. De locaties zijn CCV goedgekeurd. 

NEN-ISO 9001 GECERTIFICEERD

BLOM opleidingen is NEN-ISO 9001 gecertificeerd en is CEDEO erkend voor open inschrijvingen en maatwerk. Dat betekent dat we bedrijfsgericht zijn, tevreden klanten hebben, een hoge kwaliteit bieden en daarin continuïteit tonen. Daar zijn we trots op. Als partner zijn we betrokken bij de ontwikkeling en uitrol van de Code Gezond en Veilig Magazijn. Wij zijn de ideale partner op het gebied van kwaliteit, veiligheid en efficiëntie. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto's

BLOM Opleidingen

BLOM opleidingen in het kort

Opleidingsniveaus

Vmbo

Vakgebieden

Logistiek, Arbo & Veiligheid

Onze locatie

BLOM opleidingen


Adam Smithstraat 41 7559 SW Hengelo
074-3764044 Klik om te bellen