Boerhave Training & Advies


Zernikepark 12 9747 AN Groningen
0507502019 Klik om te bellen

Over Boerhave Training & Advies

Het onderscheidend vermogen van Boerhave Training & Advies
Boerhave is opgericht in 1939 en heeft door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd bij het bedrijfsleven. Uiteraard hebben de verschillende, sindsdien door ons verzorgde opleidingen en trainingen in de loop der jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Het zijn de zich telkens wijzigende wensen van het bedrijfsleven die bepalend blijven voor het up-to-date houden van ons aanbod.
In 2006 zijn alle opleidings-, coachings- en trainingsactiviteiten ondergebracht bij Boerhave Training & Advies. Onze (trainings)activiteiten zijn sterk praktijkgericht en worden nauw afgestemd op de leerwensen van de deelnemers. Verantwoordelijkheid en respect voor het eigen ontwikkelingsproces vormen hierbij een belangrijk uitgangspunt opdat specifieke vaardigheiden aangeleerd kunnen worden.
Boerhave heeft een platte organisatiestructuur en korte lijnen, waardoor er snel en adequaat op opleidingsvraagstukken ingespeeld kan worden. Doordat wij specialistische kennis in huis hebben, kunnen we meedenken met de opdrachtgever. We zijn flexibel, strait-to-the-point en hebben een praktijkgerichte aanpak. Boerhave heeft een breed aanbod aan trainingen en coachingstrajecten, zodat wij in staat zijn ook meer omvattende trajecten uit te voeren.

Werkgebied
Het werkgebied van Boerhave is landelijk. Vanuit onze vestiging in Groningen sturen wij onze trainers aan over geheel Nederland. Ook hebben wij trainers die een bepaald deel van Nederland als hun werkgebied hebben aangemerkt.

Missie - Boerhave creëert vaardigheid op de werkplek.

Wij richten ons op de zakelijke markt door het aanbieden en verzorgen van praktijkgerichte trainingen, coaching en advies.

Visie – kennisoverdracht door middel van praktijksimulatie en content management systems

Professionele en kwalitatieve opleider voor praktijktrainingen en kennisoverdracht. Door middel van persoonlijke begeleiding en content management systems worden vaardigheden aangeleerd. Hieronder vallen competentiegerichte begeleidingstrajecten en e-learningtrajecten. Ons werkgebied omvat de grotere bedrijven in geheel Nederland.

Referenties
Op onze website hebben wij een aantal testimonials geplaatst.

Boerhave Training & Advies in het kort

Soort opleidingen

Bedrijfstrainingen

Opleidingsniveaus

Hbo
Mbo
Wo

Vakgebieden

Communicatietrainingen
Computers en ICT
Talenonderwijs

Onze locatie

Boerhave Training & Advies


Zernikepark 12 9747 AN Groningen
0507502019 Klik om te bellen