Bogaers Taleninstituut B.V.


Groenstraat 139-155 5021 LL Tilburg
0135362101 Klik om te bellen

Over Bogaers Taleninstituut B.V.

Waarom Bogaers talen?

Wij hebben het antwoord op uw vraag! Bent u op zoek naar een professionele taal- en cultuurtraining, een professionele vertaling of een kwalitatieve tekst in een vreemde taal? Bogaers Taleninstituut is hét adres voor uw taal oplossingen in 25 talen en 6 trainingsvormen!

Van eenmansbedrijf naar Besloten Vennootschap. Bogaers Taleninstituut is in 1986 opgericht door eigenaresse/directrice mevrouw J. van der Meijden (voormalige naam Bogaers). Zij is van origine docente Frans en Nederlands en kan na een jarenlange praktijk- en leservaring, een degelijk advies geven.

Bogaers Taleninstituut is meer dan 35 jaar expert in het bieden van taaltrainingen. In die tijd hebben vele cursisten kennisgemaakt met onze leermethoden en met succes een nieuwe taal geleerd of het taalniveau verbeterd.

Onze locatie is in Tilburg, wij bieden verschillende trainers/docenten die u de juiste kennis brengen die u nodig heeft. Bogaers verzorgt taaltrainingen voor zowel particulieren als bedrijven, instellingen en overheden. Men kan bij Bogaers terecht voor trainingen in 25 verschillende talen met behulp van 6 verschillende trainingsvormen.Kenmerk van onze dienstverlening is dat wij maatwerk leveren, afgestemd op de individuele behoeften van cursisten.

Certificaat
Cursisten krijgen een certificaat met een overzicht van de bereikte niveaus.

Taalvaardigheidsniveaus
Europees Referentiekader (ERK)
Het Common European Framework for Language learning, teaching and assessing is de richtlijn voor het bepalen van instapniveau, vorderingen en resultaten van onze taaltrainingen. Het referentiekader gaat uit van vijf verschillende aspecten van taalvaardigheid: luisteren, een gesprek voeren, toespreken, lezen en schrijven. In elke categorie kan een cursist op een ander niveau worden ingeschaald en beoordeeld.

Bogaers Taleninstituut B.V. in het kort

Soort opleidingen

Avondopleidingen
Deeltijd
Maatwerkopleidingen
Opleidingen voor ouderen
Taalcursussen
Taaltrainingen op maat
Thuisopleidingen
Voltijd
Volwassenenopleiding

Opleidingsniveaus

Basisonderwijs
Dutch for expats
Hbo
Mbo
Speciaal onderwijs
Voortgezet onderwijs
Zakelijke taaltrainingen

Vakgebieden

Coaching
Communicatie
Persoonlijke ontwikkeling
Talenonderwijs
Werk en vrije tijd

Onze locatie

Logo Bogaers Taleninstituut B.V.

Bogaers Taleninstituut B.V.

Bogaers Taleninstituut B.V.


Groenstraat 139-155 5021 LL Tilburg
0135362101 Klik om te bellen