Bogaers Taleninstituut B.V.


Groenstraat 139-155 5021 LL Tilburg
0135362101 Klik om te bellen

Ervaren en deskundige docenten sinds 1986
Flexibel en op maat voor standaardprijzen
Aanbod van 25 talen met succesgarantie

Over Bogaers Taleninstituut B.V.

Waarom Bogaers talen?

Ontdek de Kracht van Taal met Bogaers Taleninstituut BV!

Introductie: Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele partner om je taalvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Zoek niet verder! Bogaers Taleninstituut BV is dé autoriteit op het gebied van taaltrainingen en biedt jou de sleutel tot succesvolle communicatie in elke taal. Met onze bewezen methodologie, ervaren docenten en persoonlijke aanpak zul je je doelen sneller dan ooit bereiken. Lees verder en ontdek waarom Bogaers Taleninstituut BV de ideale keuze is voor jouw taalbehoeften.

Ervaren en Deskundige Docenten: Bij Bogaers Taleninstituut BV geloven we in de kracht van kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Daarom werken we uitsluitend met ervaren en deskundige docenten die moedertaalsprekers zijn in de talen die ze onderwijzen. Onze docenten hebben een passie voor lesgeven en begrijpen dat elk individu uniek is. Ze passen hun onderwijsstijl aan jouw behoeften en leerstijl aan, zodat je het maximale uit elke les kunt halen. Met hun begeleiding en expertise zul je je zelfvertrouwen in de taal van je keuze snel vergroten.

Flexibele en Op Maat Gemaakte Taaltrainingen: Bij Bogaers Taleninstituut BV begrijpen we dat iedereen verschillende leerbehoeften en doelen heeft. Daarom bieden we flexibele en op maat gemaakte taaltrainingen aan die perfect aansluiten bij jouw specifieke wensen. Of je nu een beginner bent die de basis van een taal wil leren of een gevorderde professional die zijn zakelijke communicatie wil verbeteren, wij hebben de juiste cursus voor jou. Met individuele lessen, groepstrainingen en zelfs online opties kun je studeren op een manier die bij jouw drukke levensstijl past.

Bewezen Methodologie: Onze bewezen methodologie is gebaseerd op jarenlange ervaring en heeft al duizenden studenten geholpen hun taaldoelen te bereiken. We combineren traditionele lesmethoden met interactieve en praktijkgerichte benaderingen, zodat je de taal op een natuurlijke en effectieve manier kunt leren. Met een sterke focus op spreken, luisteren, lezen en schrijven ontwikkel je al snel een solide taalbasis die je in staat stelt om vloeiend te communiceren in elke situatie.

Brede Taalkeuze: Bogaers Taleninstituut BV biedt een breed scala aan talen om uit te kiezen. Of je nu je Engels wilt verbeteren voor je carrière, Spaans wilt leren voor je volgende vakantie of Chinees wilt beheersen voor internationale handel, wij hebben de juiste cursus voor jou. Met onze expertise in meer dan 20 talen, zorgen we ervoor dat je de wereld kunt ontdekken zonder taalbarrières.

Gedreven door Succes: Bij Bogaers Taleninstituut BV streven we ernaar om jouw succes in taalverwerving te garanderen. We meten ons succes af aan de hand van de vooruitgang van onze studenten. Of je nu je taalvaardigheden wilt verbeteren voor persoonlijke groei, je carrièrekansen wilt vergroten of internationale relaties wilt opbouwen, wij zijn er om je te ondersteunen op je reis naar succes.

Praktische Toepassing: Bij het leren van een nieuwe taal gaat het niet alleen om het begrijpen van grammaticaregels en woordenschat. Het gaat erom dat je de taal daadwerkelijk kunt toepassen in de echte wereld. Bij Bogaers Taleninstituut BV leggen we de nadruk op praktische toepassing en bieden we situaties uit het dagelijks leven en de zakelijke wereld om je taalvaardigheden te oefenen. Of het nu gaat om het voeren van een zakelijk gesprek, het onderhandelen over contracten of het voeren van een informeel gesprek, wij bereiden je voor op echte situaties waarin je kunt excelleren.

Flexibiliteit en Gemak: We begrijpen dat het leven druk kan zijn en dat het moeilijk kan zijn om taaltraining in je agenda in te passen. Daarom biedt Bogaers Taleninstituut BV flexibele lesroosters en locaties. Of je nu lessen wilt volgen op onze comfortabele trainingsfaciliteiten, op je werkplek of online, wij passen ons aan jouw behoeften aan. Met flexibiliteit en gemak als uitgangspunt, maken we taaltraining toegankelijk voor iedereen.

Langdurige Partnerschappen: Bogaers Taleninstituut BV streeft naar langdurige partnerschappen met onze studenten. We zijn er niet alleen om je te ondersteunen tijdens je taaltraining, maar ook daarna. Onze deuren staan altijd open voor vragen, feedback en ondersteuning. We bieden voortdurende begeleiding en hulp, zelfs nadat je je taaldoelen hebt bereikt. Jouw succes is ons succes!

Kies voor Bogaers Taleninstituut BV: Dus, waar wacht je nog op? Kies vandaag nog voor Bogaers Taleninstituut BV en ontdek de kracht van taal. Met ervaren docenten, bewezen methodologie, flexibiliteit en praktische toepassing zul je je taalvaardigheden naar een hoger niveau tillen. Bereid je voor op nieuwe mogelijkheden, vergroot je horizon en ontwikkel jezelf zowel persoonlijk als professioneel. Neem contact met ons op en begin je reis naar taalsucces met Bogaers Taleninstituut BV!

Professionele ontwikkeling: Bij Bogaers Taleninstituut BV begrijpen we dat taalvaardigheid een cruciale rol speelt bij het bevorderen van uw professionele ontwikkeling. Onze zakelijke taalcursussen zijn ontworpen om u de specifieke vaardigheden en kennis te bieden die nodig zijn om te slagen in een internationale werkomgeving. Van het onderhandelen over contracten tot het voeren van zakelijke presentaties, wij zullen u helpen om uw professionele doelen te bereiken en uw concurrentiepositie te versterken.

Flexibiliteit en gemak: Bogaers Taleninstituut BV begrijpt dat uw drukke schema wellicht niet altijd compatibel is met vaste lesuren. Daarom bieden wij flexibiliteit en gemak aan, zodat u uw taaltraining kunt afstemmen op uw agenda. Wij bieden zowel individuele als groepslessen, online en op locatie, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw behoeften past. Met onze moderne leermiddelen en technologie kunt u waar en wanneer dan ook leren, waardoor uw taalreis naadloos in uw leven past.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Klaar om uw taalvaardigheid naar nieuwe hoogten te brengen? Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact op met Bogaers Taleninstituut BV en laat ons u begeleiden op uw reis naar taalsucces. Ons vriendelijke en professionele team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de perfecte taalcursus te vinden die aan uw behoeften voldoet. Bereid u voor op een wereld vol mogelijkheden en open de deur naar succes met Bogaers Taleninstituut BV!

Met vriendelijke groet,

Jolanda van der Meijden

Directeur/eigenaresse |

Docent Frans – Nederlands/NT2 |

Bogaers Taleninstituut BV


013 - 53 62 101

jolanda.meijden@bogaerstalen.nl

www.bogaerstalen.nl

Groenstraat 139 d

5021 LL Tilburg

Gebruik kortingscode bogaers10 voor 10% korting!
Klik hier!

Wij hebben het antwoord op uw vraag! Bent u op zoek naar een professionele taal- en cultuurtraining, een professionele vertaling of een kwalitatieve tekst in een vreemde taal? Bogaers Taleninstituut is hét adres voor uw taal oplossingen in 25 talen en 6 trainingsvormen!

Van eenmansbedrijf naar Besloten Vennootschap. Bogaers Taleninstituut is in 1986 opgericht door eigenaresse/directrice mevrouw J. van der Meijden (voormalige naam Bogaers). Zij is van origine docente Frans en Nederlands en kan na een jarenlange praktijk- en leservaring, een degelijk advies geven.

Bogaers Taleninstituut is meer dan 35 jaar expert in het bieden van taaltrainingen. In die tijd hebben vele cursisten kennisgemaakt met onze leermethoden en met succes een nieuwe taal geleerd of het taalniveau verbeterd.

Onze locatie is in Tilburg, wij bieden verschillende trainers/docenten die u de juiste kennis brengen die u nodig heeft. Bogaers verzorgt taaltrainingen voor zowel particulieren als bedrijven, instellingen en overheden. Men kan bij Bogaers terecht voor trainingen in 25 verschillende talen met behulp van 6 verschillende trainingsvormen.Kenmerk van onze dienstverlening is dat wij maatwerk leveren, afgestemd op de individuele behoeften van cursisten.

Certificaat
Cursisten krijgen een certificaat met een overzicht van de bereikte niveaus.

Taalvaardigheidsniveaus
Europees Referentiekader (ERK)
Het Common European Framework for Language learning, teaching and assessing is de richtlijn voor het bepalen van instapniveau, vorderingen en resultaten van onze taaltrainingen. Het referentiekader gaat uit van vijf verschillende aspecten van taalvaardigheid: luisteren, een gesprek voeren, toespreken, lezen en schrijven. In elke categorie kan een cursist op een ander niveau worden ingeschaald en beoordeeld.

Foto's

Lessen op maat gemaakt, alle niveaus
Taalweekend Frans in Frankrijk

Bogaers Taleninstituut B.V. in het kort

Soort opleidingen

Avondopleidingen
Deeltijd
Maatwerkopleidingen
Opleidingen voor ouderen
Taalcursussen
Taaltrainingen op maat
Thuisopleidingen
Voltijd
Volwassenenopleiding

Opleidingsniveaus

Basisonderwijs
Dutch for expats
Hbo
Mbo
Speciaal onderwijs
Voortgezet onderwijs
Zakelijke taaltrainingen

Vakgebieden

Coaching
Communicatie
Persoonlijke ontwikkeling
Talenonderwijs
Werk en vrije tijd

Artikelen

Ontdek de kracht Van Taal bij Bogaers Taleninstituut BV!

Ontdek de Kracht van Taal met Bogaers Taleninstituut BV! Introductie: Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele partner om je taalvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Zoek niet verder!...

Talen leren met STAP-budget? Ga naar Bogaers Talen!

Bogaers Taleninstituut biedt verschillende redenen waarom het leren van talen met het Stap-budget een goede keuze kan zijn. Hier zijn enkele mogelijke redenen: Betaalbaarheid: Het Stap-budget is bedoeld...

Onze locatie

Logo Bogaers Taleninstituut B.V.

Bogaers Taleninstituut B.V.

Bogaers Taleninstituut B.V.


Groenstraat 139-155 5021 LL Tilburg
0135362101 Klik om te bellen