CLS Trainingen


Dagpauwoog 25 4904 ZP Oosterhout
085 0600 151 Klik om te bellen

Over CLS Trainingen

Met meer dan 20 jaar ervaring biedt CLS Trainingen bewezen kwaliteit in opleidingen. Onze kwaliteit? Wij luisteren naar onze opdrachtgevers! Zo kunnen wij u, afhankelijk van uw situatie en wensen, een goed opleidingsadvies geven. Naast klassikale cursussen zijn wij zeer sterk in maatwerktrainingen, zowel bij u, online, via e-learning of bij ons op locatie. 

De trainingen van CLS zijn praktijkgericht. U leert immers vooral door te doen! Er is voor alle cursisten een laptop beschikbaar, zodat u het geleerde direct in de praktijk kunt brengen. Met meerdere vaste locaties kunt u altijd bij u in de buurt een training volgen.

Natuurlijk is CLS Trainingen continue in beweging. Daarom scholen wij onze docenten regelmatig bij naar de allernieuwste inzichten en ontwikkelingen. Onze cursussen sluiten aan bij de praktijk, zodat u optimaal rendement uit de training haalt.

Wij zijn graag transparant. Daarom zijn de prijzen van onze klassikale trainingen altijd inclusief administratie- en/of inschrijfkosten. Bovendien rekenen wij geen extra kosten voor het certificaat, de locatie, de lunch en het cursusmateriaal. U weet direct waar u aan toe bent!

Persoonlijk contact staat voorop bij ons. Wanneer u belt krijgt u direct contact met een van onze deskundige medewerkers, die u graag te woord staan. Heeft u vragen over een training, neem dan contact met ons op.

CLS Trainingen in het kort

Soort opleidingen

Bedrijfsopleidingen
Cursus
E-learning
Training
Trainingen
Virtual Classroom

Opleidingsniveaus

Divers
Hbo
Mbo

Vakgebieden

Computers en ICT
Economie, recht en arbeid
Media en journalistiek
Security
Techniek
Veiligheid
Zorg

Onze locatie

CLS Trainingen


Dagpauwoog 25 4904 ZP Oosterhout
085 0600 151 Klik om te bellen