Copla Opleiding & Training B.V.


Prins Mauritslaan 45c 3843 AJ Harderwijk
0341430848 Klik om te bellen

Over Copla Opleiding & Training B.V.

Copla Opleiding-Training-Consultants-Coaching ontwikkelt en organiseert de Hobeon-SKO en SVK erkende opleiding HVK, MVK, OVK, DEVeiligheidscoach, V&G Bouwproces, PBM adviseur en V&G-coördinator Uitvoeringsfase Spoorbranche. Tevens zijn er diverse opleidingen en vakgerichte trainingen specifiek gericht op arbo- en brandveiligheidszorg. (open en in company) Bent u op zoek naar persoonlijke ondersteuning, opleiding en advies op het gebied van arbo en veiligheidszorg? Wij helpen u graag bij uw educatie, ontwikkeling en in uw werk. Tevens verzorgen wij diverse masterclasses o.a. PBM-beleid, Machineveiligheid, Milieuvoorschriften, Veiligheidsgedrag, Ongevalsonderzoek en Ongevalsanalyse, Werken in verontreinigde grond, Gevaarlijke stoffen en Biologische Agentia.

Onze opleidingen en trainingen worden gegeven door ervaren en in de praktijk actieve docenten en gastdocenten. Onze docenten zijn vaak ook actief als consultant. Ook verzorgen wij diverse opleidingen op het gebied van branddetectie en ontruimingsalarminstallaties.

Het kiezen van de juiste opleiding en opleider is afhankelijk van vele factoren, zoals: motivatie, achtergrond, ervaring, opleidingsniveau, persoonlijke ontwikkeling, loopbaanperspectief, leeftijd, financiële mogelijkheden, werkgever e.d. Heeft u vragen over een opleiding of twijfelt u over de geschiktheid? Dan informeren we u graag verder en adviseren u desgewenst bij het maken van de juiste keuze.

Bel of mail ons voor persoonlijk (opleidings)advies of bezoek één van onze informatieavonden.

KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK

Tweejaarlijks wordt de klanttevredenheid onder de cursisten van al onze open opleidingen onderzocht door Cedeo. Erkenning volgt bij een tevredenheid van tenminste 80% op alle onderzochte onderdelen. Copla is al sinds 2005 een Cedeo-erkend opleidingsinstituut. Dit betekent dat meer dan 80% van onze klanten tevreden is met het resultaat.

Copla Consultants

Copla helpt u veilig te werken. U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan diensten op het gebied van arbo- en veiligheidszorg. Wij adviseren u graag op basis van deskundig uitgevoerd onderzoek en analyse. Wij leggen de conclusies en aanbevelingen voor u vast, en helpen u desgewenst bij de implementatie en uitvoering ervan. Natuurlijk kunnen wij de ontwikkelingen en resultaten voor u meten, toetsen en evalueren.

Onze consultants adviseren en ondersteunen u persoonlijk gedurende het totale traject. Indien gewenst kunnen zij tijdelijk bij u worden gedetacheerd. Zij zijn op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied en opgeleid als Middelbare of Hogere veiligheidskundige. Ook zijn ze actief als docent en ontwikkelen en verzorgen opleidingen, trainingen en in-companytrajecten binnen Copla Opleiding & Training.

Copla Opleiding & Training B.V. in het kort

Soort opleidingen

Bedrijfsopleidingen
Dagopleidingen
Deeltijd
Trainingen
Voltijd
Volwassenenopleiding

Opleidingsniveaus

Hbo
Mbo
Veiligheidsopleidingen

Vakgebieden

Coaching
Persoonlijke ontwikkeling
Veiligheid

Onze locatie

Copla Opleiding & Training B.V.


Prins Mauritslaan 45c 3843 AJ Harderwijk
0341430848 Klik om te bellen