Cours De Français - Franse taal en cultuurtrainingen


Spiegelgracht 2a 1057 JR Amsterdam
06 12304496 Klik om te bellen

Over Cours De Français - Franse taal en cultuurtrainingen

Het taalinstituut Cours De Français is gespecialiseerd in Franse lessen en cursussen zakelijk Frans voor bedrijven en particulieren. Wij werkt uitsluitend met professionele taaltrainers, een team van native speakers, allemaal experts in hun vakgebied.

Of je nu in de sector sales en marketing, juridische dienstverlening, financiële dienstverlening of logistiek en transport werkt, wij bieden jou efficiënte zakelijke cursussen Frans op maat. Cours De Français is een flexibel taalbureau.

Je kunt onze taalcursussen op vele manieren volgen. Eén-op-één cursus, in-company groepscursus, open groepscursus, of online.

Visie
Wij geloven in persoonlijk contact. “Leren in een ontspannen sfeer” is niet voor niets ons motto. Frans leren met jouw persoonlijke taalcoach is stimulerend en effectief. De training is geheel afgestemd op jouw persoonlijke leerbehoefte en stijl van leren. Samen met jouw taalcoach bepaal je vooraf welke specifieke vaardigheden je wilt trainen en welk niveau je wilt bereiken. Jouw coach wordt dan de inspirerende en motiverende begeleider van jouw leerproces.

Kwaliteit
Bij CDF ben je verzekerd van kwaliteit, professionaliteit en een uitstekende dienstverlening. Ons team van professionele trainers staat hiervoor garant. Zij zijn stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd en experts op hun vakgebied.

Flexibiliteit
CDF is een flexibel taalbureau. Je kunt onze taalcursussen op vele manieren volgen. Eén-op-één cursus, in-company groepscursus, open groepscursus, of bij jou thuis.

Dienstverlening
CDF levert maatwerk van hoge kwaliteit dat professioneel wordt uitgevoerd en dat is en blijft de kern van onze activiteit. Jou tevredenheid is ons doel en onze beste reclame.

Cours De Français - Franse taal en cultuurtrainingen in het kort

Soort opleidingen

Volwassenenopleiding

Opleidingsniveaus

Hbo
Mbo
Themacursussen/ Franse literatuur

Vakgebieden

Talenonderwijs

Onze locatie

Cours De Français - Franse taal en cultuurtrainingen


Spiegelgracht 2a 1057 JR Amsterdam
06 12304496 Klik om te bellen