CTC Talent


Wiltonstraat 2a 3905 KW Veenendaal
088 822 5100 Klik om te bellen

Over CTC Talent

Wat goed dat je interesse toont in onze diensten en actief bezig bent met je eigen ontwikkeling!

Wij geloven dat ook jij een kans verdient om jezelf en je talent te ontdekken. Wij zijn ervan overtuigd dat de persoonlijke aandacht voor onze studenten voorop moet staan in ons onderwijs. Daarna komt het leerproces aan bod.

Ongeacht of je nu een training of een volledige opleiding volgt; onze benadering is hetzelfde: Persoonlijk en Praktijkgericht. Wij geloven dat je het beste leert in de praktijk, door het geleerde zelf te ervaren met praktijkgerichte lessen, oefeningen en casussen blijft de stof beter hangen en leer je jezelf echt een nieuwe vaardigheid aan!

Ons doel is dan ook persoonlijke, motiverende en praktijkgerichte lessen, trainingen en opdrachten voor onze studenten te geven, zodat jij in een fijne, inspirerende en motiverende omgeving jouw talenten kunt ontdekken en jezelf verder kunt ontwikkelen.

Wij bieden computervaardigheids- en Microsoft Officetrainingen voor werknemers, bedrijfsteams en particulieren. Hierbij gaan we terug naar de basis en bouwen we vanuit daar de kennis op. Tijdens de intake wordt het al aanwezige kennisniveau bepaalt en wordt de training hierop aangepast. De trainingen worden zowel in individueel als in groepsverband (voor bedrijfsteams) gegeven. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het afnemen van ICDL- of MOS examens

Hiernaast bieden wij persoonlijke en praktijkgerichte mbo-opleidingen en vakcursussen in verschillende vakgebieden aan. Onze opleidingstrajecten zijn zo vormgegeven dat wij je zo goed mogelijk kunnen helpen om jezelf en het door jouw gekozen vakgebied te ontdekken Hierbij gaan wij uit van het principe Praktijkleren in het MBO, zo leer jij zoveel mogelijk in de praktijk de skills die nodig zijn in jouw vakgebied.

Foto's

Groepsles Excel Basis

CTC Talent in het kort

Soort opleidingen

Bedrijfsopleidingen
Cursus
Deeltijd
E-learning
Maatwerk
Trainingen
Volwassenenopleiding

Opleidingsniveaus

Divers
Hbo
Mbo
Speciaal onderwijs
Voortgezet onderwijs

Vakgebieden

Coaching
Communicatie
Computers en ICT
Management
Persoonlijke ontwikkeling
Sociaal en pedagogisch
Zorg

Onze locatie

CTC Talent


Wiltonstraat 2a 3905 KW Veenendaal
088 822 5100 Klik om te bellen