CTC Talent


Wiltonstraat 2a 3905 KW Veenendaal
088 822 5100 Klik om te bellen

Toegankelijke training met uitleg op jouw niveau
Wij maken gebruik van praktische voorbeelden
Leuke, interactieve training in kleine groepen

Over CTC Talent

Wil je effectiever werken met programma’s als Microsoft Excel en Google Spreadsheets en zo jouw productiviteit op het werk verhogen? Wij helpen je daar mee!

Bij CTC Talent kun je praktijkgerichte trainingen volgen voor o.a. basis Computervaardigheden, Microsoft Office, Google Workspace en specialistische programma’s als Power BI en Smartsheet. Hierbij gaan we terug naar de basis en bouwen we vanuit daar de kennis op. Tijdens de intake wordt de al aanwezige kennis en de trainingsbehoefte bepaalt en wordt de training hierop aangepast.

Onze aanpak is leren door te doen. Je leert een nieuwe vaardigheid door het zelf te proberen met praktijkgerichte lessen, oefeningen en casussen van vakkundige trainers. Zo ga je makkelijker om met het programma, verbeter je jouw gebruikerservaring en word je productiever.

Iedereen leert op zijn eigen manier, waar de één de voorkeur heeft voor groepslessen en het samen optrekken met andere cursisten, wil de ander liever op zijn/ haar eigen tempo leren; Online of met individuele begeleiding. Daarom zijn de trainingen op verschillende manieren te volgen: (Dit is afhankelijk van de training.)

Online training

Volg de training volledig via een online programma, zonder extra begeleiding van een trainer.

Individuele begeleiding

Volg de training volgens een persoonlijk programma, met toegang tot de training locatie van CTC Talent in Veenendaal en extra begeleiding door een ervaren trainer.

Groepstraining

Volg het programma via een groepstraining met open aanmelding in een groep van maximaal 6 deelnemers bij CTC Talent in Veenendaal in 2-4 dagdelen (afhankelijk van de training).

Teamtraining

Bij teamtrainingen volgen teamleden een klassikaal programma in groepen van maximaal 6 deelnemers. Ze krijgen les van een vakkundige trainer en leren met behulp van praktische oefeningen effectief te werken met het programma, hierbij is veel ruimte voor specifieke vragen vanuit de cursisten.

Bij meer dan 6 deelnemers worden de cursisten in meerdere groepen ingedeeld.

Een teamtraining kan zowel in-company als op de les locatie van CTC Talent in Veenendaal worden gegeven.


Wat maakt CTC Talent uniek?

CTC Talent is meer dan alleen een trainingsbureau. Wij zijn een organisatie die zich inzet voor een wereld waarin werken leuk en productief is. Dit doen wij door:

Maatschappelijk betrokken te zijn: Wij geloven dat iedereen recht heeft op goed onderwijs en een kans op de arbeidsmarkt. Daarom werken wij regelmatig samen met maatschappelijke organisaties als gemeenten, jobcoaches en re-integratiebureaus om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt digi-vaardig te maken.
Innovatief te zijn: Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten beter te bedienen en onze trainingen te verbeteren. Zo leveren wij maatwerk voor elke klant, waarbij we rekening houden met hun specifieke wensen, doelen en situatie. Staat jouw programma niet bij ons aanbod? Geen probleem! Wij kijken graag met je mee hoe we jouw kunnen helpen!
Ambitieus te zijn: Wij geloven in onze werkwijze, daarom willen wij dat iedereen die met een computer werkt, kan profiteren van onze trainingen en zo zijn of haar werk leuker en productiever kan maken.

Warm zakelijk

Hoe CTC Talent ook veranderd en groeit, één element blijft overeind. De warme huiselijkheid en de aandacht voor onze cursisten, het concept dat wij Warm Zakelijk noemen.

Hoe dat tot uiting komt? Bijvoorbeeld in de sfeer van de inrichting. Zo hebben wij een gezellige lounge waar een geënsceneerd haardvuur op de achtergrond behaaglijk knettert. De koffieautomaat staat om de hoek en is vrij te gebruiken. Ook lunchen wij als team gezamenlijk aan de keukentafel, voel je welkom om aan te schuiven!

Kortom; we willen dat jij als 'gast' je welkom en vrij voelt!


Heb je vragen over CTC Talent of een van onze diensten? Neem gerust contact op!

Team CTC Talent

Foto's

Groepsles Excel Basis

CTC Talent in het kort

Soort opleidingen

Bedrijfsopleidingen
Cursus
Deeltijd
E-learning
Maatwerk
Trainingen
Volwassenenopleiding

Opleidingsniveaus

Divers
Hbo
Mbo
Speciaal onderwijs
Voortgezet onderwijs

Vakgebieden

Coaching
Communicatie
Computers en ICT
Management
Persoonlijke ontwikkeling
Sociaal en pedagogisch
Zorg

Onze locatie

CTC Talent


Wiltonstraat 2a 3905 KW Veenendaal
088 822 5100 Klik om te bellen