De Kleine Tiki


Administratieadres: postbus 1825, 4801 BV, Breda postbus 1825 4801 BV Breda
0031-(0)76-5141017 Klik om te bellen

Over De Kleine Tiki

De Kleine Tiki is een deeltijdopleiding voor kunst, coachen en persoonlijke ontwikkeling. De scholingsjaren bieden je op een speelse en creatieve manier tools voor je dagelijkse leven en werk. Kortom het is leren op een zinvolle, verdiepende en verrassende manier. De opleiding Kunstzinnig Dynamisch Coachen kun je zowel persoonlijk als professioneel inzetten.

In elk scholingsjaar ervaar, beleef en doorleef je als student wat kunstzinnig dynamisch coachen in jouw leven en werk kan betekenen.

Het kunstzinnig werken neemt tijdens de lesdagen een belangrijke plek in. Je gaat aan de slag met verf, potlood, krijt, klei, klank, poëzie, beweging... en meer! De thema's die in de lesdagen worden aangeraakt, worden verbonden aan met name de theorie van het Kunstzinnig Dynamisch Coachen, en de Psychosynthese (humanistische psychologie). 


De kracht van De Kleine Tiki

De Kleine Tiki vraagt geen artistieke ervaring, wel levenservaring en bereidheid tot zelfonderzoek. Hierbinnen is ruimte en vrijheid om te mogen spelen, om expressief en creatief op ontdekkingstocht te gaan, om los van hoe het hoort te mogen experimenteren en er te mogen zijn precies zoals je bent. In een veilige sfeer werk je via het spel van de kunsten aan wie je oorspronkelijk bent. Dat is de kracht van De Kleine Tiki.


Wil je meer weten?

Neem dan eens een kijkje op onze website, facebook of instagram. Wil je een kijkje komen nemen? Kom dan langs tijdens een van onze open dagen. 
De Kleine Tiki, administratieadres postbus 1825, 4801 BV te Breda

Foto's

De Kleine Tiki

De Kleine Tiki in het kort

Soort opleidingen

Deeltijd

Vakgebieden

Coaching
Kunst en Cultuur
Muziek, theater en beeldende kunsten
Sociaal en pedagogisch

Onze locatie

De Kleine Tiki


Administratieadres: postbus 1825, 4801 BV, Breda postbus 1825 4801 BV Breda
0031-(0)76-5141017 Klik om te bellen