De Taaltrainer


Nijverheidsweg-Noord 60-1 3812 PM Amersfoort
033-4650420 Klik om te bellen

Over De Taaltrainer

Taleninstituut uit Amersfoort. We verzorgen zakelijke taaltrainingen in meer dan 20 talen, voor bedrijfsleven en overheid.

De trainers die het meest succesvol zijn gebleken in de afgelopen jaren, bij de verschillende bureaus, zijn nu verenigd in De Taaltrainer. De Taaltrainer werkt alleen met trainers die de spreekwoordelijke ‘krenten uit de pap’ zijn!

Het vernieuwende aan de formule van De Taaltrainer:

De beste taaltrainers van Nederland werken samen onder één vlag
De trainers onderhouden zelf de inhoudelijke en organisatorische contacten met hun cursisten en opdrachtgevers. We houden van korte, duidelijke en snelle lijnen.
Uit evaluaties en onderzoek blijkt steeds weer: de kwaliteit van de trainer maakt voor 85 tot 90% het succes van een training uit. Daarom verdienen De Taaltrainers 30 tot 50% meer dan bij ‘traditionele’ taalbureaus.
We investeren vooral in kwaliteit en in duurzame relaties. We investeren minder of niet in gebouwen, brochures of reclamecampagnes. Resultaat: een taaltraining kost bij De Taaltrainer 20 tot 40% minder dan bij andere taleninstituten.
Samen hebben de trainers van De Taaltrainer bij praktisch alle grote en minder grote bedrijven en overheden in Nederland gewerkt. Grote kennis van vaktaal en branche- of functiespecifieke taalvaardigheid verzekerd.

De Taaltrainer in het kort

Soort opleidingen

Avondopleidingen
Maatwerktrainingen voor volwassen cursisten uit het bedrijfsleven
Volwassenenopleiding

Opleidingsniveaus

Hbo
Mbo
Wo

Vakgebieden

Talenonderwijs

Onze locatie

De Taaltrainer


Nijverheidsweg-Noord 60-1 3812 PM Amersfoort
033-4650420 Klik om te bellen