de Wittenberg


Krakelingweg 10 3707 HV Zeist
0306924166 Klik om te bellen

Over de Wittenberg

De Wittenberg - ontdekken | geloven | beleven

De Wittenberg is een plek waar je jezelf, elkaar en God vindt en je toekomst ontdekt. De Wittenberg rust jonge mensen toe om als christen in de wereld te staan. Ook is het een plek voor mensen die rust, stilte en bezinning zoeken. Daarnaast verhuurt de Wittenberg haar lokalen en zalen aan kerken en christelijke organisaties.

Wanneer je tussen de 17 en 35 jaar bent, kun je hier wonen en deel uitmaken van onze leefgemeenschap. Wanneer je tussen de 17 en 25 jaar bent, kun je vijf maanden Inside-out volgen: een traject waarin je aan de slag gaat met je persoonlijke vragen, je geloof en je toekomst. Ook kun je als gast een paar dagen op de Wittenberg komen, individueel, als groep of voor een themaweekend.

Ben of ken jij iemand die gestopt is met de studie, een periode heeft gewerkt of gereisd en zich wil bezinnen op zijn/haar toekomst? Attendeer ze dan op 5 maanden Inside-out! Of ben jij iemand die allerlei ballen tegelijk omhoog probeert te houden, waardoor tijd met God er soms bij inschiet? Wees onze gast en laat je drukke leven even los voor een moment van rust en bezinning. Wil je meer weten over onze leefgemeenschap, Inside-out of ons gastenwerk? Kijk voor meer informatie op onze website: www.dewittenberg.nl.

De Wittenberg: geloven, ontdekken, beleven

Foto's

Aan tafel
Studentengroep augustus 2022
Bijbelschool de Wittenberg

de Wittenberg in het kort

Soort opleidingen

Deeltijd
Vijf maanden onderwijstraject
Voltijd

Opleidingsniveaus

Gymnasium
Hbo
Mbo
Voortgezet onderwijs
Wo

Vakgebieden

Coaching
Persoonlijke ontwikkeling
Sociaal en pedagogisch
Tussenjaar

Onze locatie

Logo de Wittenberg

de Wittenberg

de Wittenberg


Krakelingweg 10 3707 HV Zeist
0306924166 Klik om te bellen