Dulcom DTP Trainingen


Kaartenmakerstraat 7 7 2984 CB Ridderkerk
06 29623721 Klik om te bellen

Over Dulcom DTP Trainingen

Desktop Publishing met Adobe Software

Wil jij snel aan de slag met programma's als Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator? Wil je zelf graag de touwtjes in handen hebben én met vormgeving niet meer afhankelijk zijn van een externe partij? Wil bieden wij de mogelijkheid je in 3 dagen een goede basis te leggen in deze programma’s.

Je leert de gereedschappen gebruiken en je document netjes en goed op te maken. Na deze cursus heb je een goede basis om te werken in Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator. Je kunt ideeën voor bijvoorbeeld een flyer of advertentie realiseren of aanpassen en hiervan een drukwerk geschikte PDF maken.

Workshop video monteren

Een krachtige boodschap vertellen doe je door professionele video’s te laten zien. Dit moet natuurlijk gemonteerd worden en kan je in 2 dagen leren bij Dulcom DTP trainingen. Wil jij leren hoe je video’s monteert? Hoe je video’s geschikt maakt voor Social Media? Wat je moet doen om een video op je website goed te laten werken? Schrijf je dan in voor de training Adobe Premiere Pro.

In deze training gegeven door een professional, leer je in twee dagen technieken die je nodig hebt om met Adobe Premiere Pro videomontages te maken. Je leert hoe je het videomateriaal importeert en je project gestructureerd inricht. Bijvoorbeeld het goed opbouwen van een video, een call-to-action invoegen, intro’s en outro’s maken, kortom de training is meer dan alleen monteren.

Na de training kun je zelf je vlog, interview, bedrijfspresentatie, vacaturevideo, Instastory of Q&A in no time pakkend in beeld brengen.

Workshop animaties maken

Bewegend beeld en video is helemaal hot. Zo ook bewegende content in de vorm van interactieve animaties voor bijvoorbeeld je nieuwsbrief, webbanner, digitaal reclamebord of infographic. Met de cursus Adobe Premiere Pro en Animate kun je jouw verhaal in bewegend beeld omzetten.

Start met animeren in Adobe Animate CC. Hét programma om animaties te maken voor film of voor het web, banners en geanimeerde gifs voor bijvoorbeeld e-mail nieuwsbrieven.

Voor wie?

Onze cursussen zijn gericht op designers, contentmanagers, zzp’ers, ondernemers, PR,- en marketingmedewerkers, startende vormgevers of grafische ontwerpers.De cursussen zijn kort en praktisch, zodat je het vervolgens snel kan toepassen binnen je eigen vakgebied. We hebben kleine groepen waardoor individuele aandacht gegarandeerd is (max. 8 personen).

Van wie?

Jeroen Duller heeft 25 jaar ervaring in de reclame en communicatie branche. Een echte praktijk man en geeft al 20 jaar training in het produceren van media uitingen. De trainer werkt dagelijks met de Adobe software en vanuit de praktijk krijg je de laatste tips & tricks.

Foto's

Dulcom DTP Trainingen in het kort

Soort opleidingen

Bedrijfsopleidingen
Cursus
Maatwerk
Training
Trainingen
Volwassenenopleiding
Workshops

Opleidingsniveaus

Hbo
Mbo
Wo

Vakgebieden

Communicatie
Computers en ICT
Media en journalistiek

Certificeringen

NRTO

CRKBO

Team

Onze locatie

Dulcom DTP Trainingen


Kaartenmakerstraat 7 7 2984 CB Ridderkerk
06 29623721 Klik om te bellen