Eduniek


Postbus 25 3738 ZL Maartensdijk
0346219777 Klik om te bellen

Over Eduniek

Eduniek is een enthousiaste en toegankelijke organisatie, gevestigd te Maartensdijk, die werkt met en voor het onderwijs in vooral de provincie Utrecht en de regio Het Gooi en nu ook de aangrenzende regio’s. We werken voor het basisonderwijs, speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs, maar ook voor peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en gemeenten. Er zijn samenwerkingsvormen met organisaties als Weer Samen Naar School en Regionale Expertise Centra. Opdrachtgevers zijn gemeenten, schoolbesturen en schooldirecties, maar ook ouders en instellingen in de jeugdzorg.
Onze kernwaarden zijn: `effectief, innovatief, in samenhang en persoonlijk’. Het gaat ons om aanwijsbare verbetering van het onderwijs: effectief tot in de klas, dat willen we zijn. En we hebben de ambitie `bij de tijd’ te zijn wat betreft onze aanpak en ons aanbod. `Doen wat echt werkt en anticiperen op wat onze klanten straks nodig hebben’. We hebben de overtuiging, dat de klantenorganisatie leidend moet zijn voor de inhoud en de regie van onze activiteiten: afstemming en samenhang garanderen resultaat. Onze circa 150 medewerkers doen dit werk met oog en aandacht voor de klant vanuit hun eigen stijl: persoonlijk contact binnen een zakelijk contract.
Bekende producten en diensten van Eduniek zijn Verrassend Passend. De Vreedzame School en democratisch burgerschap, de Klankkast en Rekenkast.

Foto's

Eduniek in het kort

Opleidingsniveaus

Op maat van de klant

Vakgebieden

Lerarenopleidingen
Onderwijsbegeleiding

Onze locatie

Eduniek


Postbus 25 3738 ZL Maartensdijk
0346219777 Klik om te bellen