EHBO doen we zo


Cederstraat 2a 1505 AD Zaandam
075-6700530 Klik om te bellen

Duidelijke korte uitleg
Praktijkgericht
Achtergrondkennis vanuit de zorg

Over EHBO doen we zo

EHBO doen we zo verzorgt opleidingen in de Eerste Hulp of BHV voor bedrijven, verenigingen, scholen en gastouders in de regio Amsterdam en Zaanstreek. Alle cursussen worden gegeven volgens de laatst geldende richtlijnen in de Eerste Hulp. Deze cursus kan in uw bedrijf/school of op een externe lokatie worden gegeven aan een groep van 10 personen.

Sinds 2001 geef ik les in de Eerste Hulp. Inmiddels heb ik bij verschillende organisaties lesgegeven, zoals Reddingsbrigade, KNRM, Brandweer, Politie, maar ook op scholen (basis- t/m lyceum en universiteit), verenigingen, bij diverse bedrijven en BHV opleiders. Gespecialiseerd in verdrinking en onderkoeling en de diverse vaardigheden daarbij, zoals DAN-zuurstof instructeur. Ook het improviseren bij gebrek aan materialen of het zich bevinden in de spreekwoordelijke bush bush of op een boot kunnen meegenomen worden.

Veel cursisten willen graag wat over Eerste Hulp leren, maar hoeven niet persé een diploma. Daarom bied ik u ook korte praktische cursussen aan, zodat u weet hoe u kunt handelen in een noodgeval, zoals een bewusteloosheid en een ongeval. En omdat ik de cursus volgens het ccABCDE-benaderingsprotocol behandel weet u gelijk welk letsel het eerste aandacht nodig heeft.

www.ehbodoenwezo.nl kan voor u een passende cursus samenstellen of een korte workshop! En natuurlijk krijgt u na afloop een passend certificaat van deelname, waarop uw behaalde competenties en vaardigheden vermeld staan. Zodat u kunt aantonen dat uw werknemers met goed gevolg een eerste hulp training hebben afgerond.

Foto's

logo EHBO doen we zo

EHBO doen we zo in het kort

Soort opleidingen

Avondopleidingen
Bedrijfsopleidingen
Dagopleidingen
Deeltijd
Opleidingen voor ouderen
Thuisopleidingen
Trainingen
Volwassenenopleiding

Opleidingsniveaus

Basisonderwijs
Divers
Gymnasium
Hbo
Mbo
Speciaal onderwijs
Voortgezet onderwijs
Wo

Vakgebieden

Beroepsopleiding
Horeca
Lerarenopleidingen
Muziek, theater en beeldende kunsten
Persoonlijke ontwikkeling
Security
Sport en bewegen
Techniek
Veiligheid
Werk en vrije tijd
Zorg

Onze locatie

EHBO doen we zo


Cederstraat 2a 1505 AD Zaandam
075-6700530 Klik om te bellen