Eldege


Sparrenlaan 15 8162 CX Epe
0622790040 Klik om te bellen

Over Eldege

Wij bieden diverse mogelijkheden tot het volgen van professionele computercursussen op diverse gebieden, in groepsverband of privé. Er zijn mogelijkheden voor zowel bedrijven als particulieren. Ook bieden wij cursussen aan die zijn toegespitst op mensen van 55 jaar en ouder. Onze cursussen kenmerken zich door een goede balans tussen theorie en de praktijk. Door leuke opdrachten houden we de cursussen levendig en de deelnemers gemotiveerd. Op deze website staan diverse mogelijkheden, maar een cursus kan altijd anders worden ingedeeld. Vraag naar de mogelijkheden. Bij ons is en blijft de klant koning.

Locatie
De cursuslocatie ligt in het mooie bosrijke Epe, is goed bereikbaar en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid. De cursusruimte is goed geoutilleerd met o.a. computers, video, beamer en whiteboard.

Groepsgrootte
De cursussen kenmerken zich door de kleine groepsgrootte (min. 6 personen en max. 8 personen) en veel persoonlijke aandacht in een prettige sfeer, waardoor het maximale uit de cursussen kan worden gehaald. Bij ons is het maximum aantal cursisten nooit meer dan 8.

Bijzonderheden
De cursussen worden verzorgd door een ervaren docent (ook verbonden aan andere opleidingsinstellingen). Wij gaan vaak uit van een applicatie die met de betreffende lesstof kan worden gemaakt. Vanaf het begin bouwen we de applicatie steeds verder op met de verworven kennis. De prijzen zijn scherp en de cursussen zijn laagdrempelig. Vraag vrijblijvend informatie aan per E-mail of kijk op onze website.

Foto's

cursusruimte

Eldege in het kort

Soort opleidingen

Avondopleidingen
Opleidingen voor ouderen
Thuisopleidingen
Volwassenenopleiding

Opleidingsniveaus

Hbo
Mbo

Vakgebieden

Boekhouden
Computers en ICT
Techniek

Onze locatie

Eldege


Sparrenlaan 15 8162 CX Epe
0622790040 Klik om te bellen