Eldege Softtronics


Burgemeester Van der Feltzlaan 27 8162 MA Epe
06 22790040 Klik om te bellen

Zeer goede balans tussen theorie en praktijk
Kleine groepsgrootte van maximaal 4 personen
Speciaal lesmateriaal en cursussen voor 65 +

Over Eldege Softtronics

Wij bieden diverse mogelijkheden tot het volgen van professionele computercursussen op diverse gebieden, in groepsverband of privé. Er zijn mogelijkheden voor zowel bedrijven als particulieren. Ook bieden wij cursussen aan die zijn toegespitst op mensen van 65 jaar en ouder. Onze cursussen kenmerken zich door een goede balans tussen theorie en de praktijk. Door leuke opdrachten houden we de cursussen levendig en de deelnemers gemotiveerd. Op deze website staan diverse mogelijikheden, maar een cursus kan altijd anders worden ingedeeld. Vraag naar de mogelijkheden. Bij ons is en blijft de klant koning.

Locatie
De cursuslocatie ligt in het mooie bosrijke Epe, is goed bereikbaar en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid. De cursusruimte is goed geoutilleerd met o.a. computers, video, beamer en whiteboard.
Voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig

Groepsgrootte
De cursussen kenmerken zich door de kleine groepsgrootte (min. 2 personen en max. 4 personen) en veel persoonlijke aandacht in een prettige sfeer, waardoor het maximale uit de cursussen kan worden gehaald. Bij ons is het maximum aantal cursisten nooit meer dan 4. Voor bedrijfscursussen is de groepsgrootte afhankelijk van de beschikbare ruimte in het bedrijf en we adviseren maximaal 12 personen per les.

Bijzonderheden
De cursussen worden verzorgd door een ervaren docent (ook verbonden aan andere opleidingsinstellingen). Wij gaan vaak uit van een applicatie die met de betreffende an worden gemaakt. Vanaf het begin bouwen we de kennis en de applicatie steeds verder op. Aan het einde is de applicatie af en is de benodigde kennis op een leuke manier eigen gemaakt . De prijzen zijn scherp en de cursussen zijn laagdrempelig. Zoek op cursussenepe voor meer informatie

Foto's

omgeving
cursusruimte
cursusruimte

Eldege Softtronics in het kort

Soort opleidingen

Avondopleidingen
Bedrijfsopleidingen
Cursus
Dagopleidingen
Maatwerk
Opleidingen voor ouderen
Thuisopleidingen
Trainingen
Volwassenenopleiding

Opleidingsniveaus

Basisonderwijs
Hbo
Mbo
Voortgezet onderwijs

Vakgebieden

Computers en ICT
Techniek

Artikelen

Professionele opleidingen bij Eldege Softtronics

Soorten opleidingen Er zijn diverse mogelijkheden tot het volgen van professionele computercursussen op diverse gebieden, in groepsverband of privé. Wij bieden mogelijkheden voor zowel bedrijven...

Onze locatie

Logo Eldege Softtronics

Eldege Softtronics

Eldege Softtronics


Burgemeester Van der Feltzlaan 27 8162 MA Epe
06 22790040 Klik om te bellen