Eldege Softtronics


Burgemeester Van der Feltzlaan 27 8162 MA Epe
0622790040 Klik om te bellen

Over Eldege Softtronics

Wij bieden diverse mogelijkheden tot het volgen van professionele computercursussen op diverse gebieden, in groepsverband of privé. Er zijn mogelijkheden voor zowel bedrijven als particulieren. Ook bieden wij cursussen aan die zijn toegespitst op mensen van 55 jaar en ouder. Onze cursussen kenmerken zich door een goede balans tussen theorie en de praktijk. Door leuke opdrachten houden we de cursussen levendig en de deelnemers gemotiveerd. Op deze website staan diverse mogelijikheden, maar een cursus kan altijd anders worden ingedeeld. Vraag naar de mogelijkheden. Bij ons is en blijft de klant koning.

Locatie
De cursuslocatie ligt in het mooie bosrijke Epe, is goed bereikbaar en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid. De cursusruimte is goed geoutilleerd met o.a. computers, video, beamer en whiteboard.
Voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig

Groepsgrootte
De cursussen kenmerken zich door de kleine groepsgrootte (min. 2 personen en max. 5 personen) en veel persoonlijke aandacht in een prettige sfeer, waardoor het maximale uit de cursussen kan worden gehaald. Bij ons is het maximum aantal cursisten nooit meer dan 5. Voor bedrijfscursussen is de groepsgrootte afhankelijk van de beschikbare ruimte en maximaal 12 personen per les. 

Bijzonderheden
De cursussen worden verzorgd door een ervaren docent (ook verbonden aan andere opleidingsinstellingen). Wij gaan vaak uit van een applicatie die met de betreffende lesstof kan worden gemaakt. Vanaf het begin bouwen we de applicatie steeds verder op met de verworven kennis. Aan het einde is de applicatie af. De prijzen zijn scherp en de cursussen zijn laagdrempelig. Kijk op www.cursussenepe.nl voor meer informatie

Foto's

Eldege Softtronics in het kort

Soort opleidingen

Avondopleidingen
Bedrijfsopleidingen
Cursus
Dagopleidingen
Maatwerk
Opleidingen voor ouderen
Thuisopleidingen
Trainingen
Volwassenenopleiding

Opleidingsniveaus

Basisonderwijs
HBO
MBO
Voortgezet onderwijs

Vakgebieden

Computers en ICT
Techniek

Artikelen

Professionele opleidingen bij Eldege Softtronics

Soorten opleidingen Er zijn diverse mogelijkheden tot het volgen van professionele computercursussen op diverse gebieden, in groepsverband of privé. Wij bieden mogelijkheden voor zowel bedrijv...

Onze locatie

Eldege Softtronics


Burgemeester Van der Feltzlaan 27 8162 MA Epe
0622790040 Klik om te bellen