Eldege Softtronics


Burgemeester Van der Feltzlaan 27 8162 MA Epe
06 22790040 Klik om te bellen

Zeer goede balans tussen theorie en praktijk
Kleine groepsgrootte van maximaal 4 personen
Speciaal lesmateriaal/cursussen voor ouderen (65+)

Over Eldege Softtronics

Welkom bij de cursussen van Eldege Softtronics te Epe

Locatie

De cursuslocatie ligt in het mooie bosrijke Epe en is goed bereikbaar. Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de cursuslocatie is aanwezig. De cursusruimte is goed geoutilleerd met o.a. computers, printers, 3D Printer, video, beamer en whiteboard. Gelegen op zeer rustige mooie locatie.

Soorten opleidingen

Wij bieden diverse mogelijkheden voor het volgen van professionele cursussen op diverse gebieden, in groepsverband of privé, voor zowel bedrijven als particulieren. Van beginner tot gevorderde, u kunt bij ons terecht. Ook bieden wij cursussen aan die zijn toegespitst op mensen van 55 jaar en ouder. Kortom cursussen waar u wat aan heeft, toegespits op uw wensen en mogelijkheden. Wij geven cursussen in Word, Excel, Powerpoint, Webdesign, computer Boekhouden, Digitale fotobewerking, 3D ontwerpen en printen en computergebruik algemeen. Onze cursussen kenmerken zich door een goede balans tussen theorie en praktijk. Door leuke opdrachten houden we de cursussen levendig en de deelnemers gemotiveerd. Een cursus kan altijd worden aangepast. Maatwerk is mogelijk, we zijn daarin zeer flexibel. Bij ons is de klant koning en flexibiliteit heel gewoon. We bieden sinds kort ook de mogelijkheid om u in het 3D ontwerpen en printen te verdiepen. Zie ook onze nieuwspagina op onze website.

Groepsgrootte

De cursussen kenmerken zich door de kleine groepsgrootte (min. 1 personen en max. 4 personen) en veel persoonlijke aandacht in een prettige sfeer, waardoor het maximale uit de cursussen kan worden gehaald. Voor cursussen in uw bedrijf is de groepsgrootte afhankelijk van de beschikbare ruimte op de locatie van het bedrijf. Aanbevolen is een groepsgrootte van max. 12 personen per les.

Bijzonderheden

De cursussen worden verzorgd door een ervaren docent (mede verbonden aan andere opleidingsinstellingen). Wij gaan vaak uit van een applicatie die met het betreffende programma kan worden gemaakt. Vanaf het begin bouwen we de applicatie steeds verder op met de verworven kennis. Aan het einde is de applicatie af en heeft u voldoende kennis om zelf applicaties te kunnen maken. De prijzen zijn scherp en de cursussen zijn laagdrempelig. Vraag geheel vrijblijvend informatie aan op info@eldege.eu. In de pauze wordt een kopje koffie of thee met iets lekkers geserveerd.

Wij zijn er voor u. Bij ons is de klant nog koning

Foto's

Hoofdingang

Eldege Softtronics in het kort

Soort opleidingen

Avondopleidingen
Bedrijfsopleidingen
Cursus
Dagopleidingen
Maatwerk
Opleidingen voor ouderen
Thuisopleidingen
Training
Trainingen
Volwassenenopleiding
Workshops

Opleidingsniveaus

Divers

Vakgebieden

Computers en ICT
Techniek
Werk en vrije tijd

Certificeringen

Docent bij Scheidegger en NCOI

Onze locatie

Eldege Softtronics


Burgemeester Van der Feltzlaan 27 8162 MA Epe
06 22790040 Klik om te bellen