Elly de Lorijn


Antonie Heinsiusstraat 36 2582 VV Den Haag
06 20036310 Klik om te bellen

Over Elly de Lorijn

interim professional & executive coach

Als verbetermanager met oog voor mensen is dit credo mij op het lijf geschreven. Want elke organisatie draait voor mij om de medewerkers, en ook van mijn opdrachtgevers verwacht ik dat de mensen in hun organisatie op de eerste plaats staan.

Zet mij in als transitieleider en ik loods jouw organisatie tactisch en koershoudend door de gewenste verbeteringen. Ik verbeter samenwerkingen en werkprocessen zodanig dat ze worden gedragen door jouw mensen. Gebruik mijn expertise als coach en corporate antropoloog bij de groei- en verbeterprocessen van teams en afdelingen. En laat me je via executive coaching resultaatgericht helpen om als reflecterende en lerende professional weer leider te worden over je eigen leven en loopbaan. Ik leer je hoe je je richt op je belangrijkste relaties, terwijl je aandacht blijft houden voor je grootste troef: jezelf.

Voor het bereiken van groei, ontwikkeling en vooral verbetering in organisaties, combineer ik de ‘harde’ met de ‘zachte’ aanpak. Op elk niveau zoek ik naar verbinding tussen mensen en teams, functies en taken, processen en resultaten. Als rasecht verbeteraar en strategisch leider streef ik altijd naar een gezond leef-, leer- en werkklimaat, een gemeenschappelijke doelstelling en verantwoordelijkheid, horizontale en verticale verbinding en bewust persoonlijk leiderschap. Met aandacht voor het geheel, liefde voor mensen, kennis van processen en ‘zelf doen’ als belangrijk onderdeel van mijn aanpak, stimuleer ik verandering op álle niveaus en neem ik al jouw mensen mee in het veranderproces.

Als mijn werkwijze jou aanspreekt, ontmoet ik je graag!

“Raak de ziel van mensen en je raakt de ziel van de organisatie”

Elly de Lorijn in het kort

Soort opleidingen

Volwassenenopleiding

Vakgebieden

Persoonsgerichte Professionalisering

Onze locatie

Elly de Lorijn


Antonie Heinsiusstraat 36 2582 VV Den Haag
06 20036310 Klik om te bellen