Emday B.V.


Staddijk 91 6537 TW Nijmegen
0243220000 Klik om te bellen

Over Emday B.V.

Emday biedt 46 korte cursussen op het gebied van DTP en grafimedia, fotografie, video en communicatie. Al 29 jaar verzorgt Emday deze cursussen voor bedrijven en (overheids)instellingen uit geheel Nederland, over het algemeen bij ons in Nijmegen.

Maandelijks kunt u de DTP cursussen komen volgen, zoals Adobe InDesign, Adobe Illustrator en Adobe Photoshop en ook Adobe Acrobat Zakelijk en Drukwerk.

Voor webdesign worden cursussen Adobe Muse (maken van html5-websites op een visuele, niet te technische manier), Adobe Edge Animate (voor animaties voor web en tablets), Werken met HTML & CSS en HTML5 & CSS3 verzorgd.

Wilt u voor uw bedrijf gaan fotograferen, dan zijn de cursussen Digitale Fotografie, Productfotografie, Portretfotografie of Panormafotografie/360 gradenfototgrafie ideaal om in korte tijd uw fotografiekwaliteiten te verbeteren.

Videokennis bieden wij aan in de basiscusus Video, Bedrijfsvideo, Cameravoering, Adobe Premiere Pro en Adobe After Effects.

U kunt deelnemen aan een cursus met meerdere mensen of aan een prive-maatwerkcursus. Wij verzorgen de cursussen in ons nieuwe pand met studio, prachtig gelegen in het groen en uitstekend bereikbaar met de auto (gratis parkeren) en het openbaar vervoer (wij halen u van de trein).

Bel met Saskia de Jong (024-3220000) voor overleg en kijk op onze website www.emday.nl!

Emday B.V. in het kort

Soort opleidingen

Deeltijd
Voltijd

Opleidingsniveaus

Hbo
Mbo

Vakgebieden

Computers en ICT
Media en journalistiek

Onze locatie

Emday B.V.


Staddijk 91 6537 TW Nijmegen
0243220000 Klik om te bellen