Foqis


Duindoorn 41 7421 DD Deventer
06 51499889 Klik om te bellen

100% Tevredenheidsgarantie
Gegarandeerd resultaat
Snel, effectief en efficient

Over Foqis

Wie of wat is Foqis?

Foqis is ruim 20 jaar geleden opgericht door Peter van Dam met als doel ondernemers en leidinggevenden te helpen bij het verbeteren van hun bedrijf en hun persoonlijke prestaties. Dit doen we door life coaching, executive coaching en teamontwikkeling.

Ons motto is dat wij geloven in de kracht van mensen en de kracht van samen. Samen voor beter presteren en gelukkiger leven.

Uniek

Foqis is uniek door de manier van werken. Onze samenwerking is altijd gebaseerd op het behalen van resultaat dat we vooraf met elkaar afspreken. Dat schept verplichtingen naar 2 kanten. Onze methoden zijn nooit een doel op zich maar altijd een middel om het gezamenlijke doel zo snel mogelijk te halen.

Executive coaching

Wij coachen ondernemers, managers en leidinggevenden op een effectieve manier zodat er op korte termijn blijvend resultaat word gehaald. No nonsens, direct, snel en effectief. Op elke locatie in de wereld! We passen ons aan aan het schema van de druk bezette executive of ondernemer. Ook dat hoort bij effectief en efficient.

Life coaching

Ook kijken we samen naar meer dan alleen werken. De manier waarop mensen hun leven en omgeving ervaren is voor iedereen anders. Iedereen wil iets anders uit het leven halen. Tijdens de life coaching sessies gaan we daar samen mee aan de slag. Ook hier no nonsens, direct, snel en effectief!

Teamontwikkeling

Teams scoren doordat de leden van het team hetzelfde willen en zich daar 100% voor inzetten. Dat is echter lang niet altijd zo. Daar helpen we teams bij op onze manier!

Workshop beter presteren

Tijdens een interactieve workshop laten we deelnemers ervaren wat de kracht is van het onderbewuste. Iedereen weet dit wel, maar toch blijkt de workshop een openbaring te zijn voor de deelnemers. De workshop is een perfecte manier voor teams om zich meer bewust te worden van wat er speelt binnen het team en daar direct mee aan de slag te gaan.

Foqis voor beter presteren en gelukkiger leven

Foto's

Peter van Dam, oprichter eigenaar

Foqis in het kort

Soort opleidingen

E-learning leiderschap en sales
Sales, leiderschap en communicatietrainingen
Trainingen

Opleidingsniveaus

Hbo
Mbo

Vakgebieden

Coaching
Management
Persoonlijke ontwikkeling
Persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en sales

Onze locatie

Foqis


Duindoorn 41 7421 DD Deventer
06 51499889 Klik om te bellen