het Stadsatelier


Raaigras 61 8043 KS Zwolle

Over het Stadsatelier

Het is de missie van het Stadsatelier om jou te laten ervaren dat je zelf de ideeën en het talent hebt om je wereld elke dag een beetje mooier te maken. Samen ontdekken we wat jouw talent is, wat je wil uitstralen en waar je blij van wordt. Ik daag je steeds een beetje meer uit. Zo kom je elke keer een stap verder in jouw ontwikkeling.

Modevakschool

Wil je graag zelf leuke, originele of duurzame kleding voor jezelf of je kinderen maken? Maar je weet niet goed hoe, of je wil je kennis opfrissen? Volg jouw naailessen live via internet. Vanachter jouw naaimachine thuis krijg je via een directe videoverbinding uitleg, feedback en antwoord op al je vragen. En je hebt gezellig contact met je mede-cursisten. We bespreken samen wat jouw leerdoel is en hoe we daar naar toe gaan werken.

Zakelijk tekenen

Ik heb me gespecialiseerd in het zakelijk tekenen als instrument in ICT projecten en organisatie verandertrajecten. Ik kan een complex verhaal op een begrijpelijke manier vertellen in beelden en symbolen. Met een pakkend verhaal waarmee je je doelgroep meeneemt in jouw plannen. Ik help managers, opdrachtgevers, projectleiders en andere specialisten hun visie en plannen te visualiseren.

Interieurontwerp en kleuravies

Een goed interieur dat voelt als een tweede huis, in balans. Waarin je je prettig beweegt en met een inrichting die past bij hoe je de ruimte wil gaan gebruiken. Zoek je een uniek ontwerp, op maat en met mogelijkheden die je zelf nog niet ontdekt had? Dat is wat ik als jouw interieurarchitect voor je kan betekenen. Ook te boeken voor inspirerende interieurontwerp curussen en workshops moodboard maken. 

Foto's

het Stadsatelier in het kort

Soort opleidingen

Cursus
Virtual Classroom
Workshops

Opleidingsniveaus

HBO
MBO

Vakgebieden

Communicatie
Kunst en Cultuur
Mode
Muziek, theater en beeldende kunsten
Persoonlijke ontwikkeling

Onze locatie

het Stadsatelier


Raaigras 61 8043 KS Zwolle