HRM College


Mollerusstraat 1 3743 BW Baarn
020 851 2555 Klik om te bellen

Arbeidsrecht en HRM voor eigentijds management
Kleine groepen, individuele aandacht
Relatie met jouw persoonlijke waarden en ambities

Over HRM College

HRM College, opgericht in 2005, is een opleidings- en adviesinstituut op het gebied van Human Resources Management (HRM) en arbeidsrecht.

Onze workshops richten zich op eigentijds management, medezeggenschap, toezicht en duurzaam recht.

Onze missie

Wij ondersteunen organisaties bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen en goed bestuur door het vormgeven van goed werkgeverschap en goed werknemerschap in alle facetten, zowel de juridische eisen en als de HRM kansen.

In onze visie zijn voor blijvend succes van organisaties van belang: authentieke communicatie en bereidheid tot zelfreflectie en dialoog.

Onze aanpak

HRM College onderscheidt zich door zijn multidisciplinaire visie en aanpak. Organisatievraagstukken worden opgelost met behulp van alle betrokken disciplines.

De opleidingsvorm die hiervoor gehanteerd wordt is interactief en toepassingsgericht, waardoor professionals direct het geleerde vertalen in oplossingen voor de eigen organisatie. Daarnaast wordt er in kleine groepen gewerkt, begeleid door ervaren docenten uit de praktijk.

In alle workshops kunnen eigen cases worden ingebracht en is uitwisseling van ervaringen, ideeën en netwerken mogelijk. Wij bieden nazorg in de vorm van hulp in de praktijk.

Nieuw leiderschap = Mens boven Systeem

Onze locatie

HRM College


Mollerusstraat 1 3743 BW Baarn
020 851 2555 Klik om te bellen