Iber Lengua - Taal en Cultuur


A. Hofmanweg 5A 2031 BH Haarlem
023 538 9849 Klik om te bellen

Over Iber Lengua - Taal en Cultuur

Iber Lengua / Maatwerk taaltrainingen in 20 talen.

Iber Lengua is een landelijk opererend CEDEO- en NRTO-erkend taleninstituut gespecialiseerd in maatwerk taaltrainingen in 20 talen. Iber Lengua verzorgt trainingen in het eigen trainingscentrum in Haarlem, maar ook in-company door heel Nederland. Voor NT2-trainingen zelfs tot op de werkvloer. Tevens verzorgt Iber Lengua branchegerichte trainingen in samenwerking met diverse branche-organisaties. Buiten de hierboven omschreven zakelijke trainingen begeleidt Iber Lengua personen, die (voor korte of langere tijd) worden uitgezonden, door middel van taal- en cultuurtrainingen.

Iber Lengua kent in al haar activiteiten de hoogste prioriteit toe aan kwaliteit en een optimale begeleiding. Dit wordt onder meer weerspiegeld in het volledig op maat maken van het lesmateriaal ten aanzien van het desbetreffende vakjargon. Ook het door ons gepresenteerde vocabulaire en de cases zijn toegespitst op de aard van het bedrijf en de functie van de deelnemers.

Als enige instituut in Nederland kent Iber Lengua een kwaliteitsgarantie.

 Iber Lengua staat in de top 10 van de talenbranche met als klanten o.a.: Tata Steel, Transavia, Fluor BV, Ahold, Bilfinger en diverse ministeries. Maar daarnaast is Iber Lengua ook al vijfentwintig jaar actief in de agrarische sector.

Mission statement

 “Iber Lengua streeft er niet naar het grootste, maar het beste taal- en cultuurbureau te zijn op de Nederlandse markt op het gebied van taal- en cultuurtrainingen.
Klantgerichtheid, betrokkenheid en kwaliteit van verstrekte diensten en producten hebben de hoogste prioriteit en elk handelen dient dan ook daaraan gerelateerd te worden.”


Bezoek onze website voor meer informatie of volg ons op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.

Iber Lengua > Maatwerktaaltrainingen Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees en meer van Arabisch tot Zweeds.

Maatwerk taaltrainingen met kwaliteitsgarantie

Foto's

Iber Lengua - Taal en Cultuur in het kort

Soort opleidingen

Avondopleidingen
Bedrijfsopleidingen
Deeltijd
Taalcursussen
Trainingen
Volwassenenopleiding

Opleidingsniveaus

CEF Niveau: Beginners, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Divers
Dutch for expats
Zakelijke taaltrainingen

Vakgebieden

Communicatie
Talenonderwijs

Certificeringen

Cedeo

NRTO Keurmerk

CRKBO erkende instelling

SBB erkend leerbedrijf

Team

Artikelen

Taal leren hoeft niet meer in een klasje.

Is een avondopleiding altijd de juiste weg?. Iber Lengua verzorgt al meer dan 25 jaar zakelijke taaltrainingen en als daarbij één zaak steeds duidelijker wordt, dan is het wel dat flexibiliteit...

Onze locatie

Iber Lengua - Taal en Cultuur


A. Hofmanweg 5A 2031 BH Haarlem
023 538 9849 Klik om te bellen