IBO Qualified Business School


Heiligenbergerweg 5 3833 AC Leusden
033-422 99 60 Klik om te bellen

Over IBO Qualified Business School

Aangenaam kennis te maken

De wereld heeft eigen wijze professionals nodig die impact hebben.
Daarom biedt IBO Qualified Business School eigentijdse studieconcepten waarmee professionals kunnen uitgroeien tot Qualified Professionals. Door de verworven kennis persoonlijk en zakelijk toe te passen zullen deze Qualified Professionals erkend worden als autoriteit in hun vakgebied.

De Qualified Professional

Een Qualified Professional is een eigen-wijze professional die de theorie van zijn vakgebied kent en hier interdisciplinair naar kan kijken. De Qualified Professional kent zichzelf en is in staat zijn zelflerend vermogen aan te spreken en te managen. Hij kan waar nodig samenwerken met anderen en hen beïnvloeden om zo gezamenlijk tot de best mogelijke prestaties te komen. Hij laat zich niet makkelijk uit het veld slaan en staat bij tegenslag weer op omdat zijn professionele basis stevig is.

Al onze opleidingen worden ontwikkeld vanuit het Qualified Concept (ook wel Q-concept) waarbij we onze kijk op de Qualified Professional als uitgangspunt nemen.

Het Qualified Concept sluit aan bij de vraag die organisaties hebben en bij de behoeften van de professional. De opleidingen zijn zodanig ingericht dat je enerzijds de benodigde vaardigheden opdoet en verder ontwikkelt, en anderzijds je persoonlijke ontwikkeldoelen kunt stellen en behalen. Wij vinden dat je als professional zelf verantwoordelijk bent voor je eigen ontwikkeling.

Praktisch & persoonlijk

IBO Qualified Business School is ontstaan uit de ‘praktijk voor de praktijk’. Zij excelleert met een eigen-wijze en persoonlijke aanpak in het helpen groeien en ontwikkelen van professionals op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. Vandaag geleerd, is vandaag toepasbaar in de praktijk.

Persoonlijk nemen we heel persoonlijk

Wij vinden het belangrijk dat we iedereen persoonlijk kennen. Wanneer je elkaar kent, leer je sneller; van de docenten, maar ook van elkaar. Daarom is IBO Qualified Business School gevestigd op Buitenplaats De Heiligenberg te Leusden, een heerlijke locatie in het groen. Hier vinden de colleges in kleine groepen plaats en is het kantoor van IBO gevestigd. Zodoende leert iedereen elkaar beter kennen en hebben we korte communicatielijnen. We eten altijd samen. Dat geeft een huiselijke sfeer en aan tafel is er ruimte voor meer en persoonlijk contact tussen de studenten en docenten, maar zeker ook tussen studenten onderling. Aan onze eettafel zijn vriendschappen voor het leven ontstaan en zelfs nieuwe bedrijven geboren.

Foto's

Onze locatie - Buitenplaats de Heiligenberg

IBO Qualified Business School in het kort

Soort opleidingen

Avondopleidingen
Bedrijfsopleidingen
Dagopleidingen
Deeltijd
Trainingen
Volwassenenopleiding

Opleidingsniveaus

Hbo
Wo

Vakgebieden

Bedrijfskunde
Management

Onze locatie

IBO Qualified Business School


Heiligenbergerweg 5 3833 AC Leusden
033-422 99 60 Klik om te bellen