ILC International Language Centre


Wolput 34 5251 CG Vlijmen
0416563000 Klik om te bellen

Over ILC International Language Centre

International Language Centre geeft sinds 1990 individuele en groepstaaltrainingen aan het bedrijfsleven, de (semi) overheid, het bankwezen en particulieren. Wij zijn uitgegroeid tot een uniek bedrijf dat op een persoonlijke wijze met de cursist(en) zeer doelgericht aan de slag gaat om samen het gewenste leerdoel te behalen. In onze visie behoren taal en taalbeheersing belangrijke onderdelen te zijn binnen de organisatie en het managen van bedrijven en instanties. Ons werk strekt zich uit van vraag- en probleemsignalering, het kaderen van de oplossingen en het inschalen in de tijd tot en met de trainingsadviezen, programmering en uitvoering van de trainingen.

 In de talen Arabisch, Bahasa Indonesia, Chinees, Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Hindi, Italiaans, Japans, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Turks en Zweeds kunnen wij u adviseren en helpen.

  • Intensieve of gefaseerde individuele taaltrainingen;
  • Groepstaaltrainingen;
  • Workshops voor o.a. specifieke taalvaardigheden (op maat samengesteld) of om begrip te creëren voor succesvolle interculturele communicaties. (Cultuur workshop op maat); 

Kwaliteit

ILC is aangesloten bij de NRTO en in bezit van het NRTO-keurmerk. Een onafhankelijke, externe organisatie toetst tijdens een audit of een NRTO-lid voldoet aan de geformuleerde kwaliteitseisen.

Lezen, schrijven, spreken en begrijpen op maat

Wij benaderen iedere taaltraining vanuit het oogpunt van de cursist, desondanks omvat een taaltraining een combinatie van lezen, schrijven, spreken, luisteren en vloeiend taalgebruik.

Trainers

We beschikken over een team van professionals. Allen zijn native speaker. Daarnaast heeft het merendeel van onze trainers inhoudelijke kennis opgedaan door werkervaring in het bedrijfsleven of door verbonden te zijn geweest met diverse internationale organisaties. Onze trainers zijn hoogopgeleid en zijn in staat om de inhoud van de taaltraining aan te passen aan leerdoelen. Als zodanig zijn zij allen gekwalificeerd om op ieders niveau les te geven. De training heeft een zeer interactief karakter. Eigen inbreng in de zin van correspondentie of presentaties worden vaak meegenomen tijdens de training. 

Trainingsrapportages

Na afloop van iedere taaltraining ontvangt de opdrachtgever een eindverslag plus een kopie van het originele certificaat. ILC biedt twee evaluatiemomenten , de tussentijdse- en de eindevaluatie. Beide evaluatiemomenten kunnen op verzoek gedeeld worden met de contactpersoon. Bij een teamtraining kan op verzoek na afloop van een iedere sessie een digitaal lesverslag opgemaakt worden.

Certificaten

Een certificaat toont een overzicht van de behaalde resultaten per taalvaardigheid beoordeeld volgens de richtlijnen van het 'ERK'. Wat houdt ‘een goede beheersing van een vreemde taal in woord en geschrift’ precies in? Het Europees ReferentieKader is een vastgesteld Europees raamwerk van niveaubeschrijvingen voor de moderne talen opgesteld door de Raad van Europa. Het beschrijft wat je moet kunnen in welke context en voor welk doel en daaraan toegevoegd hoe goed je dat moet kunnen.

Foto's

ILC International Language Centre in het kort

Soort opleidingen

Avondopleidingen
Bedrijfsopleidingen
Cursus
Dagopleidingen
Deeltijd
E-learning
Maatwerk
Taalcursussen
Training
Trainingen
Volwassenenopleiding
Workshops

Opleidingsniveaus

CEF Niveau: Beginners, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Divers
Dutch for expats
Zakelijke taaltrainingen

Vakgebieden

Beroepsopleiding
Coaching
Communicatie
Computers en ICT
Dieren
Economie, recht en arbeid
Horeca
Kunst en Cultuur
Lerarenopleidingen
Management
Medezeggenschap
Media en journalistiek
Mode
Muziek, theater en beeldende kunsten
Persoonlijke ontwikkeling
Security
Sociaal en pedagogisch
Sport en bewegen
Talenonderwijs
Techniek
Uitvaartbranche
Veiligheid
Werk en vrije tijd
Zorg

Artikelen

ILC geeft persoonlijke aandacht en is betrokken.

"De eerste keer dat ik bij in Vlijmen was, voelde ik meteen een klik. Het is een fantastisch mooi bedrijf met een rijk verleden en al ruim 30 jaar een begrip op het gebied van taal- en cultuurtrainingen”....

Onze locatie

ILC International Language Centre


Wolput 34 5251 CG Vlijmen
0416563000 Klik om te bellen