InnerQi


Oedsmawei 18A 9001 ZJ Grou
085 760 5010 Klik om te bellen

Over InnerQi

Je innerlijke kracht ontdekken bij InnerQi
Waarom jij bij ons in korte tijd leert om een expert te worden in effectieve communicatie, in de meest brede zin van het woord? Aangezien je communicatie echt overal in tegen komt, van mens tot mens, in werkrelaties, familierelaties, liefdesrelaties, vriendschappelijke relaties etc. Daarnaast leer jij jezelf kennen tijdens een intensieve persoonlijke ontwikkeling over hoe je denkt, waarom je de dingen doet zoals jij ze doet en hoe je op emoties en gevoelens reageert. Je ontdekt wat de motivaties van jouw handelen zijn, wat zijn jouw drijfveren en waar komen ze vandaan? Bovendien leer je hoe je op een andere manier met al deze aspecten om kunt gaan. Wat je ontzettend veel profijt gaat opleveren voor de rest van je leven. Zelfs al vanaf dag één dat je meedoet met een opleiding of training.

Herken je dit?
Blokkeer je tijdens gesprekken om dat te zeggen wat je werkelijk wilt zeggen?
Kleur je snel rood en val je stil?
Zou je vragen willen stellen maar weet je niet welke de juiste is?
Heb je het gevoel dat je iedere keer de verliezer in het gesprek bent?
Word je boos of merk je dat je gesprekspartner boos wordt?
Zijn er iedere keer conflicten op het werk waardoor jij niet meer goed presteert?
Loop je vast in je eigen denken, doen of gevoelens?
Eigen ervaring
Zelf heb ik dit maar al te vaak mee gemaakt voordat ik in de communicatie wereld terecht kwam. Stil vallen, niet durven zeggen wat ik bedoelde, of het niet goed onder woorden kunnen brengen. Mijn emoties liepen daardoor dan ook op en ik kon me niet meer goed uitten. Heel frustrerend allemaal. Het gevolg was dat er conflicten ontstonden op mijn werk en in mijn privé situatie.

Zelfreflectie
Ferdinand Aukes, oprichter van InnerQi
Vanaf dat moment ben ik op zoek gegaan naar zelfreflectie. Ik wilde orde op zaken stellen. Hoe kan ik het beter doen, de conflicten in mezelf en met anderen oplossen, doeltreffender worden en op een andere manier met gebeurtenissen en emoties omgaan? Boeken over persoonlijke ontwikkeling werden en zijn nog steeds dagelijkse kost voor mij. Ik werd steeds meer gebiologeerd door hoe je expert kon worden in gespreksvoering. Vele trainingen en opleidingen volgden elkaar op, allen op het gebied van communicatie.

Vanuit de opgedane kennis en vaardigheden ontwikkelde ik mijn eigen trainingen voor persoonlijke groei en combineer dit nu veel met NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). NLP richt zich namelijk niet alleen op problemen maar veel meer op de oplossingen ervan. Door NLP bereikte ik in korte termijn een balans in mezelf en in mijn leven. Hierdoor ben ik in staat om het beste uit mezelf en anderen te halen. Mede daardoor heb ik geleerd om op een andere manier met mezelf en anderen om te gaan. De technieken die NLP biedt heb ik kunnen gebruiken om mijn doel te bereiken, het zijn hulpmiddelen waar je zelf mee aan de slag kunt gaan en merkbaar resultaat mee kunt behalen, en dat op korte termijn. Het heeft mijn leven verrijkt.

Tegenwoordig kan ik ook jou vooruit helpen
Door mijn jarenlange ontwikkeling en ervaring als trainer en coach begeleid ik zowel teams, individuen, managers en leidinggevenden om zichzelf beter te leren kennen en te communiceren. Wat er in je binnenwereld, je gedachtes en je gevoelens leeft zo te kunnen verwoorden, dat een ander jou werkelijk begrijpt. Vervolgens ontdek je dat je hierdoor begrip en respect ontvangt van je gesprekspartner, er ontstaat een sfeer van vertrouwen en betrokkenheid.

Wordt bewust van het onbewuste

InnerQi in het kort

Soort opleidingen

Bedrijfsopleidingen
Cursus
Dagopleidingen
Maatwerk
Training
Workshops

Opleidingsniveaus

Hbo

Vakgebieden

Coaching
Communicatie
Dieren

Certificeringen

NLP Practitioner

NLP Master Practitioner

Team

Onze locatie

InnerQi


Oedsmawei 18A 9001 ZJ Grou
085 760 5010 Klik om te bellen