Inter College Business School


Maliebaan 79 3581 CG Utrecht
030 272 00 64 Klik om te bellen

Over Inter College Business School

Bachelor of Business Administration - Van idee tot uitvoering

Ondernemen begint met een goed idee, een plan en de daadwerkelijke uitvoering. Krijg je voor elkaar wat je voor ogen had? Bij Inter College Business School schrijf je businessplannen, ontwikkel je marketingstrategieën en onderzoek je overnames. Elk aspect van een onderneming wordt behandeld. Zodat jij jouw ideeën zo goed mogelijk in de markt zet.

Start je eigen bedrijf, of neem er een over
Onze HBO Bedrijfskunde stoomt je klaar om je eigen bedrijf te starten, met een focus op het MKB. We besteden extra aandacht aan bedrijfsovernames en opvolging binnen de familie. Natuurlijk kun je ook aan de slag als leidinggevende binnen een bestaande onderneming.

Internationaal erkend diploma
Als afgestudeerde ontvang je het internationaal erkende diploma, en de officiële titel Bachelor of Business Administration (BBA).

Start 2 september 2013!
Je kunt op twee momenten per jaar starten met HBO Bedrijfskunde. De eerstvolgende mogelijkheid is op 2 september 2013. Of begin in februari 2014.

Kom een dag meelopen
Wil je weten of HBO Bedrijfskunde iets voor je is, kom dan eens langs voor een goed gesprek. Of loop een dag mee. Kijk op de website voor een eerstvolgende meeloopdag.Inter College Business School in het kort

Soort opleidingen

Avondopleidingen
Voltijd

Opleidingsniveaus

Hbo

Vakgebieden

Economie, recht en arbeid
Management & Ondernemerschap

Onze locatie

Inter College Business School


Maliebaan 79 3581 CG Utrecht
030 272 00 64 Klik om te bellen