Isabelle Trébillod


oosthuizerweg 51 1463 LN Noordbeemster
0299 690 508 Klik om te bellen

Over Isabelle Trébillod

Altha Lingua biedt taaltrainingen aan voor zakelijk communicatie in onder meer Frans, Engels, Spaans, Italiaans, Duits, Pools, Zweeds en Portugees en nog meer. Door een grote groep goed opgeleide taaldocenten kan Altha Lingua een breed pakket aanbieden waarbij we, de keuze welke docent ingezet wordt, afstemmen op het vakgebied van de aanvrager.

Door verschillende opdrachtgevers worden tevens de diensten van Altha Lingua ingezet voor het geven van taaltrainingen Nederlands aan o.a. Frans- Pools- en Engelstalige werknemers die langere tijd in Nederland gestationeerd zijn.

Be specific…

Afhankelijk van de vraag worden onze taaltrainingen afgestemd op het specifieke vakgebied van onze klanten. Door een gedegen intake procedure worden de verwachtingen van de cursist, zijn taalniveau en de inhoud van zijn training geïnventariseerd. Dit garandeert dat de verworven taalvaardigheid goed aansluit op het doel dat onze cursisten willen bereiken.

 Maatwerk

Afhankelijk van de wensen en de aard van de werkzaamheden van de cursist en de omstandigheden binnen het bedrijf, wordt gezocht naar de meest efficiënte manier van aanpak. Soms valt de keuze voor een taaltraining op de zaak vanwege een praktijk gerichte benadering. In andere gevallen wordt bewust afstand genomen van de hectiek van de werkvloer. De rust en ruimte van een van de goed en sfeervol uitgeruste lokalen op ons taleninstituut voorziet dan in de perfecte omgeving om geheel op de taaltraining te concentreren.

Op dezelfde wijze wordt het moment van de lesuren gepland al naar gelang van de situatie van de cursist en/of het bedrijf: lesuren door de weeks – binnen de gangbare werktijden – of juist ‘s avonds of in het weekend vanwege beschikbare tijd.

Taaltrainingen, variërend van enkele uren per week tot een intensieve training van één of meerdere weken (met of zonder verblijf), behoren tot de mogelijkheden. Bij u in het bedrijf of bij ons in het taleninstituut, ver van de hectiek van de werkvloer. Alles met één doel: het door u gewenste resultaat! 

Loze beloften

Het aanleren van een taal vergt inspanning. Loze beloften op internet, zelfhulp boeken en Cd’s die alle de suggestie wekken dat u met weinig inspanning  binnen de kortste keren vloeiend Frans, Spaans, Duits, Pools…kunt spreken. Helaas. Maar eigenlijk weten wij dat ook wel, toch?

 Onze beloften

Door een doelgerichte aanpak kan onnodige inspanning en tijdverlies voorkomen worden. Op een effectieve wijze een andere taal leren, heeft veel overeenkomst met de wijze van uw bedrijfsvoering. Het heeft alles te maken met een goed inzicht van waar u zich nu bevindt en van wat u wilt bereiken: en met het maken van een adequate planning en het daadwerkelijk in gang zetten van de juiste acties. Altha Lingua inventariseert samen met u, uw doelen, en samen gaan wij aan de slag.

Uw inspanningen worden voor de volle 100% ondersteund door de inzet, kennis en kunde van ons docententeam.

 Bij Altha Lingua taaltrainingen kiest u voor:

Een korter leerproces door ons gerichte maatwerkconcept.

Scherpe tarieven die niet afdoen aan de constante kwaliteit.

Een optimale flexibiliteit en begeleiding gedurende het hele leerproces.

De bijzondere gastvrije en ongedwongen sfeer binnen ons taleninstituut en tevens         het enthousiasme van onze docenten bij de taaltrainingen in-company

Voor de taaltrainingen op het instituut, een locatie op slechts 20 minuten afstand van Amsterdam, filevrij, met ruime parkeergelegenheid.

Tel: 0299-690508

www.altha-lingua.nl

Foto's

Isabelle Trébillod in het kort

Soort opleidingen

Bedrijfsopleidingen
Cursus
Dagopleidingen
Deeltijd
In-company cursussen
Intensieve trainingen
Maatwerk
Taalcursussen
Training
Trainingen
Virtual Classroom
Volwassenenopleiding

Opleidingsniveaus

Dutch for expats
Trainingen voor particulieren
Zakelijke taaltrainingen

Vakgebieden

Computers en ICT
Talenonderwijs

Onze locatie

Logo Isabelle Trébillod

Isabelle Trébillod

Isabelle Trébillod


oosthuizerweg 51 1463 LN Noordbeemster
0299 690 508 Klik om te bellen