ITP Instituut voor Transformatie Psychologie


Schumanlaan 7/A 1862 AA Bergen (NH)
0651607758 Klik om te bellen

Over ITP Instituut voor Transformatie Psychologie

Het ITP geeft individuele en relatie coaching en trainingen en opleidingen in de psychology of selves en transformatiepsychologie. Methodes o.a. Voice Dialogue, Internal Family Systems, Focusing, Visie ontwikkeling, Energiemanagement, Conflictbemiddeling, Relatie coaching.

Het ITP staat bekend als het oudste en meest gerenommeerde opleidingsinstituut op het gebied van Voice Dialogue en Transformatiepsychologie, in Nederland en Europa. Het instituut is in 1988 opgericht door Robert Stamboliev en heeft deze benaderingswijze onder zijn leiding in Nederland bekend gemaakt en uitgerold naar een groot aantal Europese landen. Robert studeerde vanaf 1982 jarenlang bij doctors Hal & Sidra Stone, de ontwikkelaars van Voice Dialogue, waarbij Hal Stone zijn mentor was.

Tot aan hun laatste training en conferentie in 2007 was het ITP de Europese partner van Hal & Sidra en werden al hun Europese trainingen door het ITP georganiseerd. Nagenoeg alle opleiders en trainers van de diverse Voice Dialogue opleidingscentra in Nederland en Europa zijn opgeleid door het ITP.

Het DNA van het ITP

Op organische wijze worden Voice Dialogue, de Psychology of Selves en de principes van transformatie met elkaar verbonden in de Transformatiepsychologie.

De opleidingen en trainingen van het ITP zijn gebaseerd op ervarend leren en een heldere theoretische basis. Hierbij wordt aandacht besteed aan kracht en kwetsbaarheid en aan de ontwikkeling van het ‘bewust ego proces’ van iedere deelnemer. Er is een balans tussen energetisch werk en een solide didactische aanpak. Dit evenwicht en de diepgewortelde geschiedenis vormen het DNA van het ITP; dit is voelbaar voor alle studenten en cliënten.

Voice Dialogue is een prachtige methode om te werken met zowel fysieke, mentale, emotionele als ook spirituele energieën en deze te transformeren. Professionele begeleiders leren in onze tweejarige opleiding te faciliteren op alle vier niveaus.

Internationale staf en IVDA

De ervaren internationale staf van het ITP bestaat momenteel uit twintig Voice Dialogue specialisten, afkomstig uit verschillende disciplines. Dit maakt het ITP wereldwijd tot het grootste opleidingsinstituut op het gebied van Voice Dialogue en Transformatiepsychologie. Het ITP wordt aangemerkt als Master-instituut volgens het Internationale Voice Dialogue Agreement – IVDA.

VoiceDialogueWorld

Met VoiceDialogueWorld www.voicedialogueworld.com biedt het ITP tevens een platform en kenniscentrum waar je informatie kunt vinden en delen. Over boeken, artikelen, wetenswaardigheden en toepassingsgebieden van Voice Dialogue en Transformatiepsychologie. Lees meer over het ITP.

Foto's

Robert Stamboliev, oprichter ITP

ITP Instituut voor Transformatie Psychologie in het kort

Soort opleidingen

Bedrijfsopleidingen
Dagopleidingen
Deeltijd
Training
Trainingen
Voltijd
Volwassenenopleiding

Opleidingsniveaus

Hbo
Wo

Vakgebieden

Beroepsopleiding
Coaching
Coaching en training
Lerarenopleidingen
Persoonlijke ontwikkeling
Sociaal en pedagogisch
Zorg

Certificeringen

Master of Transformational Psychology

Onze locatie

ITP Instituut voor Transformatie Psychologie


Schumanlaan 7/A 1862 AA Bergen (NH)
0651607758 Klik om te bellen