Iwona BHV-Opleidingen


J R Thorbeckesingel 60 3354 AR Papendrecht
0786440140 Klik om te bellen

Over Iwona BHV-OpleidingenAls het om veiligheid gaat


Aangenaam... H.O. "IWONA" Brandbeveiliging is een sterk groeiende onderneming op de Brandpreventiemarkt. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van Bedrijfshulpverleningscursussen in het kader van de Nieuwe Arbo-wetgeving en werken geheel volgens de richtlijnen die zijn uitgegeven in de Brandbeveiligingsconcepten door het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Onze doelstelling
Maatwerk... Medewerkers van een staalfabriek hebben een andere cursus nodig dan de medewerkers van een supermarkt en de medewerkers van een ziekhuis een andere cursus dan de medewerkers van een bouwbedrijf. Daarom geven wij Bedrijfshulpverlening cursussen op maat met door de overheid erkende diploma's en certificaten. Wij maken indien gewenst vooraf een bedrijfsanalyse zodat wij weten met welke gevaren en risico's rekening gehouden moet worden en passen daar voor zover mogelijk de cursus op aan.
Ook met tijden en locatie kunnen wij flexibel omgaan. Overdag, 's avonds of zaterdag bij u in het bedrijf of in ons eigen leslokaal. Voor ons is dat geen probleem. Dit verzorgen wij voor groepen van minimaal 8 tot maximaal 12 cursisten.

Bedrijfsprofiel
H.O. "IWONA"Brandbeveiliging is gespecialiseerd in....

Cursussen... Kleine blusmiddelen, adembescherming, bedrijfshulpverlening, brandveiligheid, enz., kortom alle cursussen die met brand(preventie) en veiligheid te maken hebben kunnen wij voor u verzorgen. Dit alles uiteraard met hetzelfde maatwerk en dezelfde flexibiliteit als wij hierboven al hebben genoemd.

Preventie... Staat u er wel eens bij stil welke risico's u loopt binnen uw bedrijf? Het motto luidt immers niet voor niets "voorkomen is uiteraard beter dan genezen". Daar ligt bij ons dan ook het accent. Wij brengen deze houding graag over door middel van motivatie en teambuilding. Teambuilding is ook een specialiteit van ons en is in ons gehele programma verwerkt.

Service... Service staat bij ons hoog in het vaandel. Onze doelstelling is dan ook om de continuïteit binnen uw bedrijf optimaal te waarborgen. Dit willen wij bereiken door u service te verlenen in de ruimste zin. Hierbij kunt u denken aan advisering, nazorg bij calamiteiten, maar ook kunnen wij u alle goederen leveren die met brand en bedrijfshulpverlening te maken hebben (blusapparatuur, verbandkoffers, enz.) dit onder de noemer van "alles onder een telefoonnummer".

Kwaliteit... Aan onze kwaliteit worden hoge eisen gesteld. Al onze instructeurs zijn dan ook praktijkmensen, Rijks-gecertificeerd en erkend door het NIBHV en het Nederlands Bureau Brandweer Examens (NBBe). Zij worden regelmatig bijgeschoold om van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte te blijven zodat u verzekerd bent van een optimale kwaliteit.


Iwona BHV-Opleidingen in het kort

Soort opleidingen

Voltijd

Opleidingsniveaus

Bedrijfs veiligiheid en ARBO
Speciaal onderwijs

Vakgebieden

Bedrijfs Hulp Verlening

Onze locatie

Iwona BHV-Opleidingen


J R Thorbeckesingel 60 3354 AR Papendrecht
0786440140 Klik om te bellen