Lexicon Trainingen


Mauritsstraat 1 2011 VN Haarlem
023-5310830 Klik om te bellen

Over Lexicon Trainingen

Over Lexicon

Lexicon Trainingen biedt al ruim 20 jaar incompany en maatwerk communicatie- en taaltrainingen. Met expertise op het gebied van managementtrainingen, sales trainingen, en communicatie / cultuur trainingen alsmede taaltrainingen, bijvoorbeeld Nederlands, Duits, Engels en Frans.

Onze missie

Lexicon staat sinds 1994 voor beter communiceren. Dat maken we waar met functiegerichte trainingen op maat. We leren u de juiste kennis en vaardigheden om in uw dagelijkse praktijk overtuigend te communiceren. We trainen u succesvol te schakelen tussen verschillende talen en culturen.

Culturele codes ontcijferen

Succesvol zakendoen en samenwerken met andere nationaliteiten is méér dan elkaars taal leren spreken. Kennis van elkaars cultuur en sociale codes is net zo belangrijk om goed te kunnen communiceren. Wij leren u een andere taal te spreken met de culturele bril op van een native speaker. De beste manier om miscommunicatie te voorkomen.

Manier van werken

Uw organisatie is uniek. Wij bieden u daarom maatwerk: we stemmen iedere training af op uw dagelijkse praktijk. Dat betekent dat we voor iedere training een intakegesprek houden bij u op kantoor. Wat zijn uw leerdoelen precies? Wat is uw bedrijfscultuur? Wat zijn uw wensen? We brengen uw vraag goed in kaart zodat we een training op maat voor u kunnen maken. De volgende stap is een lesplan en het lesprogramma. Dit leggen we aan u voor en bespreken we. Bent u helemaal tevreden? Dan kan uw taal- of communicatietraining van start gaan!

Liever gisteren dan vandaag!

We werken graag effectief én snel. Al binnen drie weken na uw offerteaanvraag kan uw training op maat beginnen.

Lexicon Trainingen in het kort

Soort opleidingen

Avondopleidingen
Volwassenenopleiding

Opleidingsniveaus

Hbo
Mbo

Vakgebieden

Communicatie, Management en Persoonlijke Effectiviteit
Talenonderwijs

Onze locatie

Lexicon Trainingen


Mauritsstraat 1 2011 VN Haarlem
023-5310830 Klik om te bellen