MTC Outdoor Europe


Ln v R v Rhemenshuizen 8 2242 PT Wassenaar
0705124444 Klik om te bellen

Over MTC Outdoor Europe

Professionele Management Training

Wenst u een bijzondere Training met een ongekende impact?
Onze trainingen zijn intensief, effectief en inspirerend, ze leveren een waardevolle bijdrage aan de veranderingsprocessen binnen uw organisatie. Samen met u ontwikkelen wij Trainingen die uw eigen strategie ondersteunen. Uw trainingsbureau!

Global Management Development
Uw exclusieve Management Development traject op top niveau.
In enkele dagen realiseren wij Teambuilding, Merging, Cultuurverandering en Internationale netwerken. Wij trainen uw (top) talent tot toekomstige (top) managers. Bijzonder aantrekkelijke all-in programma’s die de loyaliteit aan uw organisatie vergroten.

Uitvinders
Wij zijn de uitvinders van ‘Outdoor Training’ en bieden originaliteit & inspiratie. U profiteert van 25 jaar internationale ervaring.
Voortdurende innovatie afgestemd op de huidige opleidingsvragen. Jarenlange expertise verzekert de fysieke en emotionele veiligheid.
MTC Outdoor Europe creëert in overleg met u trainingen die naast de nieuwste managementconcepten en technieken ook 'spannende' Outdoor en 'creatieve' Indoor elementen bevatten.

Unieke locatie Landgoed Le Hérou
Tijdens de trainingen beschikt u exclusief over ons prachtige 4* Landgoed Le Hérou in de Belgische Ardennen. Antoinette van Alphen ontwikkelt vernieuwende trainingsconcepten voor uw succes! Interesse? Bel MTC Outdoor Europe +31 70 512 44 44 of mail.

Foto's

Antoinette van Alphen

MTC Outdoor Europe in het kort

Soort opleidingen

Management & Outdoor Trainingen

Opleidingsniveaus

Hbo
Wo

Vakgebieden

Zakelijk bedrijfsleven

Onze locatie

MTC Outdoor Europe


Ln v R v Rhemenshuizen 8 2242 PT Wassenaar
0705124444 Klik om te bellen