Nederlandse technische vereniging voor installaties in gebouwen TVVL


Korenmolenlaan 4 3447 GG Woerden
0884010620 Klik om te bellen

Over Nederlandse technische vereniging voor installaties in gebouwen TVVL

TVVL is een belangrijke kennispartner in de technologiesector. Wij denken na over oplossingen voor de technische uitdagingen van de toekomst. Dat doen we op verschillende niveaus en met verschillende disciplines. De vereniging vormt een knooppunt, wij maken de verbinding tussen kennis en mensen. Zo ontstaat een platform, een ‘denktank’ waar leden kennis ontwikkelen, delen en overdragen. Dit platform heeft sinds kort vorm gekregen in TVVL Connect, het nieuwe online platform van TVVL waarmee we onze grenzen zonder verder verleggen. We bieden professionals in de installatietechniek de mogelijkheid om online samen te werken, kennis te ontwikkelen en kennis te delen. Een platform waar professional elkaar kunnen vinden en verbinding kunnen aangaan. 

Kennis bieden wij aan in cursussen, workshops en trainingen, de online kennisbank en TVVL Magazine. TVVL organiseert toonaangevende en inspirerende evenementen, (regio)bijeenkomsten en congressen. Daarnaast biedt TVVL in expertgroepen en communities de mogelijkheid gedachten en ideeën door te ontwikkelen. 

Opgericht in 1959 telt TVVL inmiddels ruim 1000 persoonlijke- en 500 bedrijfsleden. Aangesloten zijn specialisten zoals technisch adviseurs, installateurs, wetenschappelijke onderzoekers, architecten, fabrikanten, leveranciers, eigenaren en gebruikers van gebouwen en studenten.

Nederlandse technische vereniging voor installaties in gebouwen TVVL in het kort

Soort opleidingen

Avondopleidingen
Bedrijfsopleidingen
Dagopleidingen
Deeltijd
E-learning
Volwassenenopleiding

Opleidingsniveaus

Hbo

Vakgebieden

Techniek

Onze locatie

Nederlandse technische vereniging voor installaties in gebouwen TVVL


Korenmolenlaan 4 3447 GG Woerden
0884010620 Klik om te bellen