NL-IPV


Eekterweg 10 8171 NX Vaassen
0578 Klik om te bellen

Over NL-IPV

Het NL-IPV wil agressie doen stoppen door werknemers en organisaties te leren hoe zij agressie kunnen herkennen en kunnen beïnvloeden. Dit doen wij door praktische trainingen te organiseren, maar ook door vooraf de organisatie te scannen op veiligheid,  het interviewen van werknemers, het bestuderen van agressie en veiligheidsprotocolen en eventueel meelopen op de werkvloer.

Het NL-IPV is ook uw partner voor het opzetten van uw beveiliging. Wij gebruiken hiervoor de DHM-methode ( De Haagse Methodiek).

Mijn naam is Peter Juffermans en ik ben mede-eigenaar van Icoon training & coaching en uitvoerend eigenaar van het NL-IPV.  Ik werk als trainer en adviseur binnen het NL-IPV. Ik ben naast trainer ook security-expert en sta geregistreerd in het security expert register Nederland (www.sern.nl).

In 1987 startte ik mijn loopbaan in het gevangeniswezen te Scheveningen. Ik begon als bewaker in de buitenbewaking, maar al snel ging ik naar binnen als P.I.Wer. Ik werkte vijf jaar in het huis van bewaring voor volwassenen en vijf jaar als groepsleider in het huis van bewaring voor jong volwassenen “de Sprang”. In 1997 ging ik werken voor de Reclassering Nederland en was toen vooral werkzaam als maatschappelijkwerker in het huis van bewaring en het Penitentiair Ziekenhuis. Ik ontwikkelde mijzelf als duizendpoot en verzorgde naast mijn functie als maatschappelijkwerker ook de vroeghulp op politiebureau’s, was coordinator werkstraffen en verzorgde trainingen sociale vaardigheden, Goldstein training en later agressieregulatietrainingen voor mensen die meerdere malen agressieve delicten pleegde.

In 2001 stopte ik bij de Reclassering en werd freelance trainer bij het politie vormingscentrum. Ik verzorgde hier vooral training op het gebied van beroepscommunicatie, ethiek en omgang met agressie. De doelgroep waren parkeercontroleurs, boa’s, arrestantenverzorgers, milieu-inspecteurs en boswachters.

In 2005 ging ik in vaste dienst bij Maxxecure. Dit bureau was gespecialiseerd in trainingen op het gebied van omgang met agressie. Hier kreeg ik te maken met een zeer breed spectrum van verschillende beroepen. Ik gaf training aan rechters en officieren van Justitie, verpleegkundige, winkelpersoneel, banken, straatwerkers, artsen, sociale diensten van gemeenten, onderwijzers en ga zo maar door. Ik mocht hier ook mijn eerste buitenlandse training verzorgen voor Merseyrail in Liverpool.

In 2008 ben ik samen gegaan, met mijn vrouw, in haar bedrijf Icoon training&coaching en wij hebben twee jaar later alle veiligheids en agressie trainingen ondergebracht in het NL-IPV.

Ik noem mijzelf praktisch agressietrainer, omdat ik tijdens mijn trainingen dicht bij de praktijk probeer te blijven, anticipeer op de praktisch inbreng en vragen van de deelnemers en voorzien hen dan ook van praktische vaardigheden die zij direct in hun praktijk kunnen toepassen.

Foto's

NL-IPV

NL-IPV in het kort

Soort opleidingen

Bedrijfsopleidingen
Training
Trainingen
Volwassenenopleiding
Workshops

Opleidingsniveaus

Veiligheidsopleidingen

Vakgebieden

Beroepsopleiding
Coaching en communicatie
Communicatie
Omgang met agressie
Security
Sociaal en pedagogisch
Veiligheid

Artikelen

Training orde-gesprekken

Het voeren van een ordegesprek behoort vaak niet tot de dagelijkse werkzaamheden van een leidinggevende. Toch is het belangrijk om fatsoensnormen binnen een klantgerichte organisatie aan te halen,  met...

Collegiale samenwerking bij calamiteiten

Samenwerken als je te maken hebt met afwijkend gedrag of agressie, is lastiger dan we denken. In de praktijk blijkt dat we veel begrip voor elkaar hebben en elkaar graag willen steunen in moeilijke situaties....

Onze locatie

NL-IPV


Eekterweg 10 8171 NX Vaassen
0578 Klik om te bellen